8 x de beste shampoos voor je mooiste blonde haarkleur ooit

Pexels
Wie veel tijd en geld geïnvesteerd heeft in het verkrijgen van de ideale blonde haarkleur weet hoe frustrerend het is als je lokken na verloop van tijd geelachtig beginnen uit te slaan. Gelukkig is er zilvershampoo om dat euvel te verhelpen. 

Het valt haast niet te vermijden: wie z’n haar blondeert krijgt vaak na een tijdje te maken met die beruchte gele gloed. Om dat tegen te gaan bestaat er gelukkig zilvershampoo. Deze shampoo’s - die in werkelijkheid niet zilver, maar paars van kleur zijn - maken gebruik van hun violetkleurige pigmentatie om gele ondertonen onzichtbaar te maken en zo je blonde lokken weer écht blond te krijgen. Sounds good? Wij zetten onze 8 favoriete zilvershampoo’s graag voor je op een rijtje.

Nina.be

1. Ogx, Lavender Platinum Shampoo, € 10,99, bij Di.
2. Hask, Blue Chamomile & Argan Oil Shampoo, € 7,99 bij Di.
3. Keune, Care Silver Savior Shampoo & Conditioner, € 17,10 & € 17,90, bij de Keune-Kapper.
4. Rahua, Color Full Shampoo, € 43, bij Biotylab.com.
5. Lush, Daddy-o Purple Shampoo, € 17,95, bij Lush.
6. Yves Rocher, Pure Light Shampoo, € 6,90, bij Yves Rocher
7. L’Oréal Professionnel, Blondifier Shampoo, € 18,20, bij de L’Oréal Professionnel kapper.
8. Redken, Color Extend Blondage, € 24 bij de Reden kapper. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.