5 nieuwe shopadresjes om te ontdekken

Gift Box Gent.
Kelly Steenlandt Gift Box Gent.
Er openen zowat dagelijks nieuwe adresjes in ons land, en soms is het moeilijk om bij te houden waar je allemaal nog naartoe moet gaan. Daarom lijsten wij 5 nieuwe hotspots op, waar je met de feestdagen in het verschiet wel eens hét cadeau van het jaar zou kunnen scoren.

Hay in Hasselt
Het Deense designlabel Hay opent na hun eerste Belgische flagship store in Antwerpen nu een tweede winkel in Hasselt. Het interieurmerk dat gelauwerd wordt om zijn strakke en tegelijk warme designs, vond in het iconische Hasseltse 'Café Concordia' hun droompand. Je vindt er meubelen, servies, textiel en andere interieuraccessoires van Hay.

Havermarkt 40, Hasselt, open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u.

Michael Kors in Antwerpen
Hoewel de winkel van Michael Kors nog niet officieel open is, zijn ze wel volop aan het werken aan hun winkel in de Antwerpse binnenstad. In De Nieuwe Gaanderij zul je er - als we de geruchten mogen geloven - nog voor het einde van het jaar je favoriete handtassen kunnen shoppen.

De Nieuwe Gaanderij, Huidevettersstraat 38, 2000 Antwerpen.

Gift Box door Wander & Co x Gaspard in Gent
In pop-upland is december veruit de drukste periode van het jaar. Een goed voorbeeld daarvan is winkel van Wander & Co en Gaspard, twee webshops die hun krachten nu verenigen in een fysieke cadeautjeswinkel. Nog tot eind december kun je er de leukste Scandinavisch getinte items shoppen.

Bennesteeg 12, 9000 Gent, open van dinsdag tot zondag van 10u tot 18u.

Hay Hasselt.
rv Hay Hasselt.

Studio Collect in Antwerpen
Het Antwerpse juwelencollectief Studio Collect opent twee weken lang een pop-upwinkel in een voormalige bakker op 't Zuid. Naast de creaties van de huidige collecties Micro Monumental en Enchaîné, zal ook de nieuwe collectie Bauspiel te koop zijn. Die naam verwijst naar hun grootste inspiratiebron voor deze collectie, het Bauhaus.

Kasteelpleinstraat 64, van 11 tot 24 december, open van maandag tot zondag van 11u tot 18u.

Mieke Dierckx in Knokke
De Belgische ontwerpster Mieke Dierckx opende nog maar net haar gloednieuwe concept store in Knokke, waar voor het eerst haar volledige collectie handtassen, accessoires en juwelen worden verkocht. Daarnaast nodigt ze ook elke maand één of meerdere Belgische ontwerpers uit om hun spullen in de winkel te verkopen.

Duindistelstraat 8, Knokke, open van zaterdag tot zondag van 11u tot 18u. In de vakanties is de winkel 7/7 geopend.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels