5 make-uptips voor prachtige zomersproeten

Unsplash
De lente is in het land en onze sproetjes worden wakker. Wij verzamelden de ideale make-uptips om die schattige vlekjes in de verf te zetten!

Lichte laag

De belangrijkste tip: gebruik een lichte, niet al te dekkende foundation. Idealiter een hydraterende dagcrème met wat kleur. Zo heb je een gezonde gloed, maar bedek je je sproeten niet.

Halvemaan

Make-upgoeroes brengen hun concealer in triangelvorm onder hun ogen aan. Doe dit niet als je zomersproeten op de appeltjes van je wangen hebt. Dan breng je je concealer beter aan in de vorm van een halvemaan. Zo verberg je je wallen, maar niet die guitige vlekjes.

Accentueer

Wil je enkele sproetjes er echt doen uitspringen? Neem dan een wenkbrauwpotlood met een tint die iets donkerder is dan je sproeten en stip hiermee de vlekjes aan die je wil accentueren. Zo vallen je mooiste sproeten extra op en zie je er nog stralender uit.

Sunkissed

Voor een zomerse gloed breng je het best een beetje bronzer aan op je voorhoofd en wangen. Maar overdrijf hier niet in, anders verdwijnen je sproetjes weer naar de achtergrond.

Gebruik op je wangen een blush met bruinachtige ondertoon. Dit past perfect bij zomersproeten en geeft je een zongebruinde blos.

Finishing touch

Accentueer je jukbeenderen met highlighter en doe je sproetjes shinen! Nog wat mascara en lipgloss en je bent volledig zomerklaar!
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.