46-jarige Winona Ryder is het nieuwe gezicht van L’Oréal Paris

Winona Ryder in Girl Interrupted.
kos Winona Ryder in Girl Interrupted.
We houden allemaal wel van een comeback, en Winona Ryder is daar waarschijnlijk nog het beste bewijs van. De 46-jarige actrice herveroverde ieders hart met haar rol in de populaire Netflix-serie ‘Stranger Things’, nu is ze ook de nieuwe ambassadrice van een lijn haarproducten van L’Oréal Paris.

De 46-jarige actrice werd begin jaren negentig beroemd, vooral ook vanwege haar relatie met Johnny Depp (Winona Forever stond er toen op zijn arm), later groeide ze uit tot een gerespecteerde actrice. Zo speelde ze onder andere mee in ‘The Age of Innocence’, ‘Girl, Interrupted’ en ‘Black Swan’.

Niet geheel toevallig draait de L’Oréal Elvive Hair Care rond je haar terug doen heropleven. “Niet alleen Winona Ryder verdiende naar onze mening een comeback, ook je haren moeten die kans krijgen. Haar lokken krijgen trouwens ook flink wat te verduren op televisiesets en op de rode loper, daarom vinden we de actrice zo’n goede match met deze lijn van haarproducten,” legt Anne Marie Nelson-Bogle, hoofd van de marketingafdeling van L’Oréal Paris, uit aan WWD.

De reclame waarin Winona te zien is, maakt zondagavond zijn debuut op tv tijdens de eerste avond van de Golden Globes. Naast de ‘Stranger Things’-actrice, spelen ook zangeres Camila Cabello (bekend van de hit ‘Havana’) en ‘How to Get Away with Murder’-actrice Aja Naomi King mee in de video.

In 2015 werd Winona Ryder ook al het gezicht van de beautylijn van Marc Jacobs. Die campagne kun je hieronder bekijken:
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • koen gheysen

    Comeback? Ze is nooit weggeweest. Google haar es naar haar frappante gelijkenis met Sinead O'Connor! Net tweelingzussen!