2 Belgische influencers ontwerpen een collectie voor Sacha

Elke Sockeel en Matthias Geerts in hun zelfontworpen stuks.
Sacha Elke Sockeel en Matthias Geerts in hun zelfontworpen stuks.
Schoenenmerk Sacha heeft de handen ineen geslagen met Elke Sockeel en Matthias Geerts. De twee Belgische influencers ontwierpen allebei een minicollectie bestaande uit een paar schoenen en twee accessoires, zoals een tas of riem.

Voor de collectie kregen Matthias en Elke de kans om samen met het designteam van Sacha rond de tafel te gaan zitten en volledig hun goesting te doen. Elke koos voor een paar witte fuck-me-botjes (helemaal terug hip nu), een klein tasje en een paar oorbellen. Matthias ontwierp een paar zwarte Chelsea boots, zwarte sokken met felblauwe stippen en een riem in hetzelfde kleurenpalet.

De twee minicollecties maken deel uit van een grotere Influencer Collection, waar ook vier Nederlandse influencers aan meewerkten. De Sacha Influencer Collection is vanaf 19 september 2018 online en in alle Sacha winkels verkrijgbaar
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.