Ga naar de mobiele website
^ Top

17-jarige Lily-Rose Depp krijgt opnieuw kritiek voor topless poseren

Lily-Rose Depp op de catwalk van Chanel.
EPA Lily-Rose Depp op de catwalk van Chanel.
De dochter van Johnny Depp en zijn ex Vanessa Paradis is uit de kleren gegaan voor een shoot in de Italiaanse Vogue, en dat wordt niet door iedereen gesmaakt. Het is overigens niet de eerste keer dat de 17-jarige Depp (half)naakt poseert.

Lily-Rose Depp, die vorig jaar door modehuis Chanel al werd gepresenteerd als het nieuwe gezicht van het beroemde parfum Chanel No. 5 en hun nieuwe zonnebrillencollectie, is het helemaal aan het maken in de modewereld. Tijdens de afgelopen Haute Couture modeweek liep ze naast ontwerper Karl Lagerfeld op de catwalk van Chanel, ze stond al op covers van tijdschriften als Glamour en nu is ze ook te zien in een fotoshoot in de Italiaanse Vogue.

Op een van die foto's poseert de 17-jarige dochter van acteur Johnny Depp en zangeres Vanessa Paradis zonder topje aan en daar komt heel wat kritiek op. Veel mensen vinden het niet kunnen dat een minderjarig meisje zo sexy poseert. Depp zelf verwijderde de foto op Instagram na een hoop bagger over zich heen te hebben gekregen, fotograaf van dienst Tom Munro liet de foto wel staan.

Mentaal niet klaar
Eerder lagen de bekende ouders van Lily-Rose al onder vuur, omdat ze hun dochter op zo'n jonge leeftijd sexy laten poseren. "Zestienjarigen zijn niet mentaal, emotioneel of intellectueel klaar om met de druk van de modellenwereld om te gaan. Ik zou mijn dochter op die leeftijd niet toelaten om als model te werken. Tieners denken dat ze volwassen zijn, maar de druk van de modellenwereld is te groot voor hen. Het is bewezen dat poseren op jonge leeftijd negatieve effecten heeft op latere leeftijd," zei kinderpsychologe Michelle Elliot toen.  

En wat zeggen de bekende ouders van Lily-Rose? Tot nu toe niets, al denken we niet dat ze er problemen mee hebben. Mama Paradis ging immers al op jongere leeftijd uit de kleren voor fotoshoots.

Lily-Rose Depp met mama Vanessa Paradis.
Photo News Lily-Rose Depp met mama Vanessa Paradis.

Lily-Rose Depp in Chanel Couture for Italian Vogue - @lilyrose_depp @vogueitalia @carlynecerfdedudzeele @odilegilbert_official @stephane_marais_official #paris #tommunro #francasozzani #karllagerfeld #couture

2,314 Likes, 47 Comments - TOM MUNRO (@tommunrostudio) on Instagram: "Lily-Rose Depp in Chanel Couture for Italian Vogue - @lilyrose_depp @vogueitalia..."
11 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Ff D

  Instagram foto niet mooi. Je kunt niks zien. Ik zie alleen maar een ketting, raar haar en een kinderlijk jongensachtig gezichtje. Die andere paparazzo foto samen met haar moeder. Die Is wel sexy. Haar modellen foto's zijn altijd lelijker dan haar paparazzo foto's. Zij weet niet hoe ze moet poseren of ze voelt zich oncomfortabel en zij spant haar gezichtsspieren aan. Als zij een spontane foto maakt dan ziet zij er altijd er beter eruit. Wordt filmster. 1,60 Is ook te klein om model te zijn.

 • She Shi

  Mensen zouden zich beter met hun eigen moeien. Topless en vrij is niet goed, hoofddoek en onderdrukt ook niet goed! Altijd maar klagen.

 • vumilia namushosi

  Enkel de mannen lijken er geen graten in te zien???

 • Andre DM

  Dat mag toch gezien worden , inde tijd van de Romeinen was het ieder met de Zijnen

 • Berlinda Lenssens

  Wat een heisa om....niks. der is niks te zien.

Meld een bug