16-jarige dochter van Cindy Crawford ontwerpt collectie voor Karl Lagerfeld

Kaia Gerber op de catwalk van Chanel
BrunoPress Kaia Gerber op de catwalk van Chanel
Kaia Gerber, de 16-jarige dochter van supermodel Cindy Crawford en haar man Rande Gerber, gaat een capsulecollectie ontwerpen voor Karl Lagerfeld. Dat schrijft Women’s Wear Daily.

Kaia wordt wel eens de dubbelganger van haar moeder Cindy Crawford genoemd, haar toekomst ziet er dan ook veelbelovend uit. Na schooltijd poseerde ze zo al voor Alexander Wang en Roberto Cavalli, liep ze mee op de catwalk van grote namen als Prada en Fendi en ze schitterde zelfs op de cover van Vogue. Ze wordt omschreven als het it-model van 2018, maar blijkbaar heeft ze nog meer in haar mars dan poseren alleen.

Karl Lagerfeld, ontwerper voor modehuizen Chanel en Fendi, heeft haar immers gevraagd om samen een capsulecollectie uit te brengen voor zijn eigen gelijknamige modemerk. De lijn zal onder meer kledij, maar ook accessoires zoals zonnebrillen en handtassen bevatten. Het resultaat kun je vanaf september in de Karl Lagerfeld winkel in Antwerpen shoppen.

Eerder vroeg Karl Lagerfeld ook al aan de 16-jarige Kaia om zijn modeshow van Chanel te openen. 

Kaia Gerber voor Chanel
BrunoPress Kaia Gerber voor Chanel2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Pol Scheerlinck

    Wat een supertalent.

  • Lucia Bartels

    Een kind van 16, zonder opleiding. Een slag in het gezicht van mensen die jaren gestudeerd hebben... Maar ja, ons zorgt voor ons, zeker?