10 x de gekste handtassen gespot op de fashion weeks

Balenciaga / Chanel / Gucci
Van een magazine in de hand bij Balenciaga, een kerstman bij Dolce & Gabbana tot het hoofd van Mickey Mouse bij Gucci. De handtassen tijdens de fashion weeks hadden allemaal een ding gemeen: ze haalden de mosterd bij levensechte objecten. Wij spotten alvast de gekste exemplaren!
Een handtas in de vorm van een fles rosé. Gezien op de New York Fashion Week bij de lente-zomercollectie 2019 van Brandon Maxwell.
BrunoPress Een handtas in de vorm van een fles rosé. Gezien op de New York Fashion Week bij de lente-zomercollectie 2019 van Brandon Maxwell.
Handtas in de vorm van een strandbal. Gezien op Paris Fashion Week bij de lente-zomercollectie 2019 van Chanel.
BrunoPress Handtas in de vorm van een strandbal. Gezien op Paris Fashion Week bij de lente-zomercollectie 2019 van Chanel.
Handtas in de vorm van een kerstman. Gezien op Milan Fashion Week bij Dolce & Gabbana.
Photonews Handtas in de vorm van een kerstman. Gezien op Milan Fashion Week bij Dolce & Gabbana.
Handtas in de vorm van een accordeon. Gezien op Paris Fashion Week bij de lente-zomercollectie 2019 van Y/Project.
BrunoPress Handtas in de vorm van een accordeon. Gezien op Paris Fashion Week bij de lente-zomercollectie 2019 van Y/Project.
Handtas in de vorm van een vliegende schotel. Gezien op Paris Fashion Week bij de lente-zomercollectie 2019 van Louis Vuitton.
BrunoPress Handtas in de vorm van een vliegende schotel. Gezien op Paris Fashion Week bij de lente-zomercollectie 2019 van Louis Vuitton.
Handtas in de vorm van het hoofd van Mickey Mouse. Gezien op Paris Fashion Week bij de lente-zomercollectie 2019 van Gucci.
Photonews Handtas in de vorm van het hoofd van Mickey Mouse. Gezien op Paris Fashion Week bij de lente-zomercollectie 2019 van Gucci.
Handtas in de vorm van een magazine. Gezien op Paris Fashion Week bij de lente-zomercollectie 2019 van Balenciaga.
Photonews Handtas in de vorm van een magazine. Gezien op Paris Fashion Week bij de lente-zomercollectie 2019 van Balenciaga.
Handtas in de vorm van een groot flesje Moschino-parfum. Gezien op Milan Fashion Week bij de lente-zomercollectie 2019 van Moschino.
Photonews Handtas in de vorm van een groot flesje Moschino-parfum. Gezien op Milan Fashion Week bij de lente-zomercollectie 2019 van Moschino.
Handtas in de vorm van een zeeschelp. Gezien op Paris Fashion Week bij de lente-zomercollectie 2019 van Chanel.
BrunoPress Handtas in de vorm van een zeeschelp. Gezien op Paris Fashion Week bij de lente-zomercollectie 2019 van Chanel.
Handtas in de vorm van een kleerkast/huisje. Gezien op Milan Fashion Week bij Dolce & Gabbana.
Photonews Handtas in de vorm van een kleerkast/huisje. Gezien op Milan Fashion Week bij Dolce & Gabbana.

Zijn die gekke handtassen niks voor jou maar ben je graag mee met de nieuwste trends? In onze NINA-webshop vind je de mooiste tassen van dit seizoen met kortingen tot 70%!
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.