'Moonlight'-acteurs uit de kleren in Calvin Klein campagne met Belgisch kantje

Calvin Klein
De Belgische ontwerper Raf Simons staat nog maar net aan het roer bij modelabel Calvin Klein, en hij heeft nu al de meest gegeerde acteurs van het moment kunnen strikken voor een reclamecampagne. Vier sterren uit 'Moonlight', de prent die gisteren nog de prijs kreeg voor Beste Film van het jaar op de Oscars, poseren samen en apart in een nieuwe ondergoedcampagne voor het merk.

Natuurlijk is het geen toeval dat de campagne waarin acteurs Mahershala Ali (die de Oscar voor beste mannelijke bijrol gewonnen heeft), Ashton Sanders, Trevante Rhodes en Alex Hibbert te zien zijn gisteren groots werd uitgerold. Dankzij de Oscars weet namelijk iedereen van de, tot eergisteren nog relatief onbekende film, Moonlight af.

De sexy zwart-wit campagne werd gefotografeerd door de Belgische fotograaf Willy Vanderperre en gestyled door de eveneens Belgische Olivier Rizzo. De campagne heeft dus een zeer duidelijk Belgisch kantje. Dit nieuws verklaart ook meteen waarom de acteurs gisteren allemaal een Calvin Klein kostuum droegen op de Catwalk.

Calvin Klein
Calvin Klein
Calvin Klein
Calvin Klein
Calvin Klein