Exclusief voor abonnees

“Mijn topmoment is nog altijd mijn eerste Chanelshow”, het Vlaamse topmodel Noor Chaltin schittert nu in NINA

Noor Chaltin
Klaartje Lambrechts Noor Chaltin
‘Een jonge Kate Moss.’ ‘Very cute’, zei wijlen Karl Lagerfeld over haar. Het Maaseikse topmodel – en nu ook NINA-covermodel – Noor Chaltin (18) loopt met haar imposante 1 meter 82 en engelengezicht catwalkshows voor de allergrootsten. Van Dior en Chanel tot Miu Miu en Comme des Garçons. Zelf blijft ze er opvallend nuchter onder.

Wat is het leukste aan topmodel zijn?

“De mensen die je ontmoet en de coole plekken waar je komt. Dit jaar alleen ben ik naar Bangkok geweest, naar Dubai, Korea, Marrakech ... Dat zijn plekken waar ik anders nooit meteen zelf naartoe zou gaan. Het is ook een heel gevarieerde job. Al zijn er ook schaduwzijdes. Het is een harde wereld, en het zijn lange dagen. Mensen keuren je ook de hele tijd, maar ik probeer me dat allemaal niet zo aan te trekken. Ze vinden altijd wel iets dat beter kan, dat is hun job. Ach, voor mij heffen de goede momenten de slechte volledig op.”

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.