"Deze 9 items zijn onmisbaar in je garderobe": H&M komt met nieuwe samenwerking

H&M
Na samenwerkingen met modelabels als Kenzo, Balmain en Alexander Wang gaat H&M nu de eerste keer samenwerken met een andere winkel. Met name de iconische conceptstore colette in Parijs. De collectie bestaat uit 9 items en wordt op 21 augustus gelanceerd.

"Voor de collectie hebben we nagedacht over de garderobe van de moderne vrouw en wat hierin onmisbaar is - denk hierbij aan strakke jassen, vrouwelijke jurken, flatterende truien en statement accessoires. Speciaal voor de H&M Studio x colette collectie hebben we niet alleen contrastrerende stoffen in een kledingstuk gecombineerd, maar ook meer kleurencontrast toegevoegd met colettes signatuurblauw dat een meer grafische structuur en een nieuwe onbevreesde attitude aan de collectie geeft," vertelt Pernilla Wohlfart, creatief directeur en hoofd van de designafdeling bij H&M.

De lijn werd geïnspireerd op de creativiteit en de energie van New York City met een focus op straf maatwerk gecombineerd met ultra vrouwelijke silhouetten. "Het moest een combinatie worden die opvallend en tegelijk ook draagbaar is," vertelt Sarah Andelman, oprichter en creatief directeur van colette.

Op 21 augustus wordt de collectie gelanceerd in de colette-winkel in 213 rue Saint-Honoré in Parijs en in de colette-webshop. Een maand later, vanaf 14 september, zul je de kleren kunnen kopen in geselecteerde H&M winkels en online.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels