Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Studente heeft panische angst voor... kaas

De 20-jarige studente Sammy Jenkins heeft zoveel schrik van kaas dat ze haast niet durft te gaan winkelen. Wanneer ze zich in dezelfde ruimte als het zuivelproduct begeeft, moet ze de kamer verlaten.

 1. Van “Zo blind als de Mol” tot “Fixed that for you, John de Mol”. 10 straffe reacties op John de Mols uitspraken over ‘The Voice’-schandaal

  Van “Zo blind als de Mol” tot “Fixed that for you, John de Mol”. 10 straffe reacties op John de Mols uitspraken over ‘The Voi­ce’-schan­daal

  “Beste John, het ligt niet aan de vrouwen. Groet, de vrouwen uit je bedrijf.” De werknemers van ‘The Voice of Holland'-bedenker John de Mol (66) reageren met een paginagrote advertentie in het Nederlandse dagblad AD op zijn uitspraken over het ‘The Voice’-schandaal. Ze zijn teleurgesteld dat hun baas de verantwoordelijkheid in de schoenen van de betrokken vrouwen schuift. Ook op sociale media regent het verontwaardigde reacties. “Voor (machts)misbruikers is er nergens plek. Nooit.”
 2. Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrappenhuis voor de appartementen hierboven”
  Livios

  Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrap­pen­huis voor de appartemen­ten hierboven”

  Een volledig lege loft van zes meter hoog kopen en die vervolgens helemaal inrichten? Architect Marijn Horlings durfde die uitdaging aangaan. Ze deelde deze casco woning in het hartje van Amsterdam verre van standaard in. Ze liet alles open waardoor het daglicht langs verschillende kanten naar binnen stroomt. Bouwsite Livios toont het resultaat.
 3. Geen naam voor je pasgeboren baby? 2 mama’s getuigen: “Zelfs na de geboorte kwamen mijn man en ik niet overeen”

  Geen naam voor je pasgeboren baby? 2 mama’s getuigen: “Zelfs na de geboorte kwamen mijn man en ik niet overeen”

  Wekenlang ligt het geheim op je tong. Kriebelen je vingers om het te schrijven. Trillen je stembanden om het uit te roepen. En dan, na negen maanden, breekt dat gloriemoment aan. Je sluit je baby in je armen en roept luidkeels: Ella-June! Tobias! Lima! De meeste ouders weten al lang op voorhand hoe hun kleine spruit zal heten. Al gebeurt het soms dat een baby’tje zonder naam aan het prille leven begint. Mama’s Anita en Bieke getuigen. “Omdat mijn dochter pas na vier dagen een naam kreeg, werden zelfs de geboortekaartjes uitgesteld.”