Exclusief voor abonnees

Stromae & Coralie: twee handen op één buik

Stromae & Coralie
Stephan Vanfleteren Stromae & Coralie
Het zijn mooie tijden voor Paul Van Haver (33), Stromae, en zijn echtgenote Coralie Barbier (33). Hun modemerk Mosaert wordt steeds groter: de vijfde capsulecollectie telt zelfs meubelen en huisgerief. Bovendien verwacht het koppel binnenkort een eerste kindje. Twee geliefden, twee creatieve handen op één buik. «Wij maken nooit ruzie.»

My best friend, my love, my person. Dat is hoe Coralie Barbier (33) haar Paul Van Haver (33) in drie woorden samenvat. De sympathieke modeontwerpster en styliste mag zich sinds 2015 mevrouw Stromae noemen en begroet ons die dag enthousiast in de bureaus van Mosaert in Anderlecht. «Wat leuk om je te ontmoeten», lacht ze. Ze ziet er stralend uit, in haar witte Emporio Armani-T-shirt en nauw aansluitende hogetaillebroek.

Ook Paul schudt ons niet veel later vriendelijk de hand, gehuld in een oversized bordeaux sweater. Zijn gezicht oogt wat voller dan voordien en hij ruilde zijn korte coupe enige tijd geleden in voor een manbun. Hij zet zich naast Coralie, maar zal de hele tijd een tikje achteroverleunen, alsof hij wil aangeven: als het gaat over Mosaert – het creatieve merk dat hij samen met onder meer Coralie en zijn halfbroer Luc Junior Tam runt – hoeft hij niet met alle aandacht te gaan lopen. Dat hij meer dan trots is op zijn wederhelft, steekt hij tijdens het interview niet onder stoelen of banken: «Ik sta waar ik vandaag sta dánkzij Coralie.»

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sabine Van de Kerkhove

  Moet het niet zijn "4" handen op 1 buik ;-))

 • Juliette Francois

  Fijn zo. Gekukkige, creatieve en mooie mensen!

 • Jakke Troost

  Gelukkig voor jouw ben jij een mooie man, alain vandezande

 • Alain Krevits

  Stomae?

 • Eddy Van Hoorenbeeck

  Beste redactie, dit is geen reactie om te publiceren, maar... verander snel de titel van dit artikel. Die man heet niet Stomae (wat mij aan medische hulpstukken doet denken) maar wel Stromae.