Dirk Alexander
Volledig scherm
PREMIUM
© Dirk Alexander

Stijn Cole (46) en Ruth Becquart (46) delen al 25 jaar lief en leed: “Mijn eerste gedachte was: amai, schone poep”

Samen schrijven actrice Ruth Becquart en muzikant/componist Stijn Cole aan een uniek liefdesverhaal. Dat begon in Studio Herman Teirlinck, waar een jong feestvarken een cool meisje aansprak. “We konden toen niet méér elkaars uiterste zijn.” Een kwarteeuw en een dochter later deelt het koppel met ons hun geheimen voor een goede, lange relatie. “Ruth had gezegd: ‘Als ge me ten huwelijk vraagt na mijn veertigste, zeg ik nee.’”

 1. Had betere teamspirit de rode duivels kunnen redden? 3 experts geven tips: “Vertrouwen is hét sleutelwoord”
  PREMIUM

  Had betere teamspirit de rode duivels kunnen redden? 3 experts geven tips: “Vertrouwen is hét sleutel­woord”

  Het lijkt erop dat de teamspirit bij onze Rode Duivels helemaal scheef zat op het WK. In plaats van een sterk team zien we koppige individuen. Had teamspirit onze nationale ploeg kunnen redden? Kan zo’n manke teamspirit hersteld worden, op het veld, de werkvloer of in een vriendenkring? En wanneer vorm je een ‘topteam’? Drie experten reageren. “Een beetje wrijving is echt niet slecht.”
 2. ‘Billie vs Benjamin’-acteur Ward Kerremans over Amsterdam en de liefde: “Ik wil zo’n breuk nooit meer meemaken”
  PREMIUM

  ‘Billie vs Benjamin’-ac­teur Ward Kerremans over Amsterdam en de liefde: “Ik wil zo’n breuk nooit meer meemaken”

  Sinds zijn rollen in ‘Grond’ en ‘Billie vs Benjamin’ gaat het hard voor Ward Kerremans (34), die sinds kort ook samen is met presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis. Wij zakten af naar Amsterdam, waar de acteur met Mechelse roots al negen jaar woont, en spraken hem over zijn Manchester-obsessie en zijn zoontje, die hij opvoedt in co-ouderschap met zijn ex. “Mijn ex-vriendin en ik wonen letterlijk onder elkaar, in hetzelfde gebouw. We kunnen onze zoon bijna doorgeven via de brandtrap.”