Silke Vanweddingen @silltakessnaps / Getty Images
Volledig scherm
© Silke Vanweddingen @silltakessnaps / Getty Images

Stéphanie laat haar chakra’s healen. “In je sacraal chakra voel ik iets dat je niet aanvaardt. Ben je zwanger?”

“Als je dokter telkens weer zegt dat ‘stress’ je vage klachten veroorzaakt, snap ik dat je op zoek gaat naar iets anders.” Chakra’s: volgens oosterse filosofieën hebben we ze allemaal en hebben ze een impact op onze fysieke gezondheid. Vaak last van keelpijn? Misschien schort er iets aan je keelchakra. Tegenwoordig kan je die energiepunten in je lichaam bij een energetisch therapeut laten ‘healen’. Redactrice Stéphanie ging met een open geest langs bij Anja van Heal to Grow en ontdekte welk chakra weleens de schuldige zou kunnen zijn voor al die blaasontstekingen die ze heeft. 

 1. Seks in een Honda Civic en de roddel over zijn ‘ene teelbal’: 11 stoute kantjes van acteur Michiel De Meyer
  PREMIUM

  Seks in een Honda Civic en de roddel over zijn ‘ene teelbal’: 11 stoute kantjes van acteur Michiel De Meyer

  Michiel De Meyer (28) is te zien in ‘Lisa’ op VTM. De acteur durft nogal tegendraads te zijn, bekent hij ons: hij verspreidde eigenhandig de pikantste roddel over zichzelf, gelooft in complottheorieën en weet in welke wagen seks heel aangenaam kan zijn. Maar sinds deze zomer is hij vooral papa, een nieuwe rol die hem even deed wankelen. “Toen ik mijn zoontje zag, ontbrak me dit gevoel.”
 2. High school sweethearts Stijn en Inge verloven zich op de speelplaats: “Hey! Jullie mogen hier helemaal niet zijn!”

  High school sweet­hearts Stijn en Inge verloven zich op de speel­plaats: “Hey! Jullie mogen hier helemaal niet zijn!”

  Stijn en Inge zijn al drie jaar beste vrienden op de middelbare school, wanneer de vonk op nieuwjaarsavond overspringt. Tien jaar zijn ze het schoolvoorbeeld van ‘highschool sweethearts’, het is dan ook op die speciale plaats dat Stijn Inge ten huwelijk vraagt. “Plots riep de schoolconciërge: ‘Hey! Jullie mogen hier helemaal niet zijn!’ Betrapt, dacht ik.” Hoeveel Stijn uitgaf aan zijn verloving, verklapt hij ook.
 3. Kato dompelde zich onder in een sound bath: “Verrassend hoeveel effect geluid op je lichaam heeft”

  Kato dompelde zich onder in een sound bath: “Verrassend hoeveel effect geluid op je lichaam heeft”

  “Voor het eerst in jaren hoor ik dat geruis in mijn linkeroor, het gevolg van een medische fout, niet.” Sound baths zijn een meditatievorm aan de hand van geluidsgolven. Het concept is in België nog zeldzaam, maar kent zijn oorsprong al zo’n 2000 jaar geleden in Tibet. Het doel van deze alternatieve heling? Je overgeven aan een ultiem gevoel van rust. Redactrice Kato laat zich onderdompelen om te ontdekken waarom The Kardashians en Gwyneth Paltrow fan zijn. “Elke schaal heeft een ander effect op je lichaam. Dat komt door de edelstenen en mineralen die erin zijn versmolten.”