Silke Vanweddingen @silltakessnaps / Getty Images
Volledig scherm
© Silke Vanweddingen @silltakessnaps / Getty Images

Stéphanie laat haar chakra’s healen. “In je sacraal chakra voel ik iets dat je niet aanvaardt. Ben je misschien zwanger?”

“Als je dokter telkens weer zegt dat ‘stress’ je vage klachten veroorzaakt, snap ik dat je op zoek gaat naar iets anders.” Chakra’s: volgens oosterse filosofieën hebben we ze allemaal en hebben ze een impact op onze fysieke gezondheid. Vaak last van keelpijn? Misschien schort er iets aan je keelchakra. Tegenwoordig kan je die energiepunten in je lichaam bij een energetisch therapeut laten ‘healen’. Redactrice Stéphanie ging met een open geest langs bij Anja van Heal to Grow en ontdekte welk chakra weleens de schuldige zou kunnen zijn voor al die blaasontstekingen die ze heeft. 

  1. UITGETEST. Fleur keert tijdens Quantum Healing Hypnosis-sessie terug naar eerdere levens: “Ik besef dat ik vastzit in een diepe put”

    UITGETEST. Fleur keert tijdens Quantum Healing Hypnosis-ses­sie terug naar eerdere levens: “Ik besef dat ik vastzit in een diepe put”

    “Laat het los, gooi het eruit. Tijdens de sessie lijkt wat je ziet misschien onsamenhangend of bizar. Nadien vallen de puzzelstukjes in elkaar.” Redactrice Fleur maakt tijdens een Quantum Healing Hypnosis-sessie een bewustzijnsreis: onder begeleide meditatie en hypnose keert ze terug naar eerdere levens. Het doel? Jezelf losmaken van nare ervaringen die je meezeult uit een oeroud verleden, en je de dag van vandaag nog beïnvloeden. “Vertoef ik eindelijk eens in de kamer van mijn hart, vind ik daar een joekel van een cliché.”