Stéphanie en Sonny.
Volledig scherm
PREMIUM
Stéphanie en Sonny. © Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

Stéphanie en Sonny praten openhartig over hiv. “Mijn vriend heeft zich heel lang toxisch gevoeld”

Meer dan 17.000 Belgen leven met hiv. En er vált perfect mee te leven, vertellen Stéphanie (32) en Sonny (40). Alleen het stigma weegt vaak zwaarder door dan de ziekte zelf. Zij heeft hiv en is zeven maanden zwanger, hij heeft een partner met de ziekte. Omdat 1 december Wereldaidsdag is, delen ze hun ervaringen. “Het duurde lang voor Daniel seks met me wilde. Hij vond het moeilijk om die klik te maken in z’n hoofd.”

 1. Christophe uit Blind Getrouwd leeft sinds kort met hiv: “Ik heb mij even schuldig gevoeld, maar het is wat het is”
  Play

  Christophe uit Blind Getrouwd leeft sinds kort met hiv: “Ik heb mij even schuldig gevoeld, maar het is wat het is”

  Vandaag is het Wereldaidsdag. In ons land leven naar schatting zo’n 19.000 mensen met de ziekte. Christophe Ramont (40) uit ‘Blind Getrouwd’ vernam vlak voor de zomer dat hij hiv heeft, het virus dat de ziekte kan uitlokken. “Mijn wereld stuikte toen even in elkaar.” Inmiddels heeft Christophe het een plaats kunnen geven, en vandaag komt hij naar buiten met zijn verhaal om te waarschuwen voor de risico’s van onbeschermde seks en om lotgenoten een hart onder de riem te steken. “De eerste maanden na mijn diagnose had ik heel weinig levenslust. Ik moest door dat aanvaardingsproces.” Bekijk hierboven wat hij vanochtend vertelde in de studio’s van Qmusic.
 2. Wat is jouw ultieme masturbatietip? 40 Vlamingen verklappen: “De vibrator ‘Jouvence’ is next level”

  Wat is jouw ultieme masturba­tie­tip? 40 Vlamingen verklappen: “De vibrator ‘Jouvence’ is next level”

  Wat is jouw ultieme masturbatietip? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 37.000 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Gebruik de Satisfyer én een gewone vibrator. Laat jezelf een paar keer bijna tot een hoogtepunt komen en ervaar dan de volledige climax.”