ANTONI SHKRABA
Volledig scherm
© ANTONI SHKRABA

Steeds meer slaapbeha’s op de markt. Maar is dat wel gezond? “Er bestaat zelfs een ‘anti-aging’ slaapbeha”

Slapen met een beha: is dat een strak plan? Waar menig vrouw de boezem ‘s nachts vrij en blij laat, grijpen anderen tegenwoordig naar de ‘slaapbeha’: een comfortabel model zonder beugels. Die zijn overal te koop, al stuit het goedje ook wel op tegenkanting. “Ik raad het ten stelligste af”, zegt borstweefseltherapeute Leen Steyaert. “Een beha - zeker met beugel - kan één en ander afknellen.”

  1. PODCAST. Geert neemt Alba mee op 'Fifty Shades’-avontuur. “Ik de dominator, zij de onderdanige”

    PODCAST. Geert neemt Alba mee op 'Fifty Sha­des’-avon­tuur. “Ik de dominator, zij de onderdani­ge”

    “Terwijl zij in de douche stond, pakte ik de spullen uit die ik had meegebracht. Een zacht, maar stevig lint voor rond haar nek, een klittenband voor rond de polsen of enkels, een zweepje, een blinddoek, en drie kaarsen.” Geert (45) leert Alba (36) kennen via een datingapp. Hij geeft aan dat hij als dominante ‘Sir’ op zoek is naar iemand die een onderdanige rol wil spelen. En daar staat Alba wel voor open. Ze spreken af en beleven een brandend hete nacht vol straffen en kaarsvet. Hoe dat verder afloopt, hoor je in deze aflevering van de podcast ‘Mijn Superseks’.
  2. Een lippenstift in de perfecte ‘nude’-kleur vinden? Daarvoor moet je je tepels checken

    Een lippen­stift in de perfecte ‘nu­de’-kleur vinden? Daarvoor moet je je tepels checken

    Iedereen wil het in de make-uptas: een 'nude' lippenstift, of zeg maar een lippenstift in huidskleur. Dat oogt natuurlijk, maar geeft je lippen toch dat klein beetje extra. Maar wat nude is voor de een, is daarom nog niet nude voor de ander. In het overaanbod van 1.001 verschillende varianten: hoe vind je nu die perfecte ‘naakte' tint die past bij jouw huidskleur en huidtype? Door je tepelkleur te checken, zo blijkt.