unsplash
Volledig scherm
© unsplash

Singles vinden slechte spelling (zowizo) een grotere afknapper dan slechte seks

Oh, het digitale tijdperk. Liefdesbrieven worden berichtjes, strandwandelingen worden gesprekken op Skype. Maar wat als jouw nieuwe vlam plotseling niet meer antwoordt? Dan kan het zijn dat je een fout berichtje stuurde. Volgens online datingwebsite Plenty of Fish is een foutje maken in je spelling of grammatica voor de veeleisende single van tegenwoordig een grotere afknapper dan een slecht avontuurtje tussen de lakens. 

6 reacties

 • jonas schauvliege

  4 jaar geleden
  als je liefde je echt graag ziet vergeeft hij of zei jou die fouten. kan hij of zij dit niet is dit geen echte liefde gewoon jezelf zijn
 • dirk maes

  4 jaar geleden
  zowiezo is bewust fout geschreven. Ik erger me vooral aan veeleisende singles. Tegenwoordig denkt iedereen dat ze een koning of koningin zijn. Dat ze maar single blijven, dat is de beste oplossing want samen met iemand leven kunnen ze niet.
 • Glenn Verbeeck

  4 jaar geleden
  Wat een vergelijking, sex en berichtjes sturen... doe nu niet belachelijk he seg! Met vrouwen die daar zo onnozel over doen zou ik al geen sex willen!
 • hugo van de velde

  4 jaar geleden
  Inderdaad, ik erger me ook dood aan spellingsfouten, zoals gebruik van u i.p.v. uw. Verschrikkelijk vind ik dat en zal er steeds op reageren. De boekhouder schrijft steeds : Gelieve u facturen binnen te brengen. Wat een gruwel !
 • Bernd Vaes

  4 jaar geleden
  Tja, dat komt ervan als NINA enkel een Engels Vlaams kent: Van het mooie Duitse woord sowieso maakt NINA dan maar zowizo!