Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Single mannen willen hun toxische gewoontes afleren, toont studie naar datingtrends voor 2023

Het nieuwe jaar nadert en dat doet singles verlangen naar een nieuwe wederhelft. Mannen zijn zelfs bereid om zichzelf daarvoor een tikkeltje te veranderen, toont een grootschalige survey van datingapp Bumble. En zo koesteren datende singles nog wel meer goede liefdesvoornemens.

 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. Dating Dictionary: dit zijn 13 woorden die je moet kennen als je start met online daten

  Dating Dictionary: dit zijn 13 woorden die je moet kennen als je start met online daten

  Deepliking, gatsbying of benching? Alsof het nog niet moeilijk genoeg is om jezelf open te stellen op verschillende datingapps, moet je ook nog eens op de hoogte zijn van een hele resem aan afkortingen, trends en termen. Ben je nieuw op de datingmarkt? Dan kan al dat jargon erg technisch en ontmoedigend klinken. Geen zorgen, met de onderstaande 13 woorden brengen we je vocabulaire weer helemaal up-to-date.
 3. Na 7 jaar single zijn voelt Magda (58) zich echt eenzaam. “De verkeerde mannen vallen voor mij”
  PREMIUM

  Na 7 jaar single zijn voelt Magda (58) zich echt eenzaam. “De verkeerde mannen vallen voor mij”

  Al zeven jaar is Magda (58) vrijgezel. Haar zoektocht naar een relatie loopt niet van een leien dakje en door alle tegenslagen voelt ze zich eenzamer dan ooit. Magda vreest dat haar eisen misschien té hoog zijn. En dat is niet het enige waar de vrijgezel op dit moment aan twijfelt. “De meeste mannen zijn alleen uit op seks. Waar vind ik nog iemand die het goed meent?” Volgens seksuoloog Wim Slabbinck moet Magda het over een andere boeg gooien.