Instagram
Volledig scherm
Instagram © Instagram Cupkiezer

Seks tijdens je menstruatie zonder ongelukjes? Dankzij deze vernuftige creatie kan het

Maandverband, tampons, menstruatieslips, menstruatiecups … Er bestaan al tal van producten op de markt die onze ‘periode van de maand’ draaglijker moeten maken. Ook nu wint weer een andere variant aan populariteit: de menstruatiedisc. En die heeft één groot voordeel. Gynaecoloog Wilfried Gyselaers: “Ik raad wel altijd aan om er twee te kopen.”

  1. Redactrice Roxanne vergelijkt goedkope menstruatieslips met dure: “Je zou denken dat de naden loslaten door het vele wassen, maar nee”

    Redactrice Roxanne vergelijkt goedkope menstrua­tie­slips met dure: “Je zou denken dat de naden loslaten door het vele wassen, maar nee”

    Menstruatieonderbroeken, tegenwoordig slaan ze ermee om je oren. Ze zijn een pak duurzamer dan maandverbanden en tampons. En op het einde van de rit goedkoper, dat ook. Waar je een jaar geleden minstens veertig euro moest neertellen, heb je nu al period proof ondergoed voor een tientje. Bloody cool? Of blijft goedkoop toch nog altijd duurkoop? Journalist Roxanne vergelijkt slipjes van 7 tot 40 euro. “Ik heb al slips getest van veel high-end merken, maar de look and feel van deze slip is veruit de beste.”