Ga naar de mobiele website
^ Top

Zoete wraak: ex-partners die stevig door het lint gaan

Wraak kan zoet zijn, maar sommige gekwetste mannen en vrouwen gaan een stapje t ever. Zo riskeert een tandarts drie jaar cel nadat ze alle tanden van haar ex-partner uittrok. Zij is echter niet de eerste die in razernij haar partner op een nogal drastische wijze het betaald zet.

- De 45-jarige Marek Olszewski ging met tandpijn op consultatie bij zijn ex Anna Mackowiak enkele dagen nadat hij haar dumpte. Zij bracht hem onder volledige verdoving en besloot al zijn tanden te trekken. "Ik heb geprobeerd professioneel te blijven, maar toen ik hem daar zag liggen, kon ik het niet." Vervolgens werd hij door zijn nieuwe partner gedumpt.

- De moeder Claire Holley nam het feit dat haar partner via Facebook liet weten dat ze terug single was, niet goed op. Ze reed met zijn auto in op de bowlingzaak waar hij werkte en maakte voor tienduizenden euro's schade. Ze kreeg een celstraf van negen maanden en mocht 18 maanden niet rijden.

- Lady Sarah Graham-Moon ontdekte dat haar man Peter een affaire had na 27 jaar huwelijk. Dus knipte ze mouwen af van 32 van zijn peperdure kostuums. Ze goot ook vijf liter verf over zijn BMW, die voor het huis van zijn minnares stond. Vervolgens keerde ze huiswaarts, dook ze de wijnkelder in en zette 70 waardevolle flessen voor de deur van de buren.  

- Lorena Bobbit beweerde in 1993 dat haar man John Wayne haar verkracht had. Als wraak hakte ze zijn penis af met een mes en smeet dit lichaamsdeel in een veld. Een brandweerman vond het geslachtsorgaan en artsen konden het afgehakte lid weer aan zijn lichaam hechten. John werd vrijgesproken van mishandeling en Lorena werd tijdelijk ontoerekingsvatbaar verklaard. 

- De licht ontvlambare Emma Thomason nam wraak op haar vriendje na een ruzie door zijn bestelwagen met zijn kleren te vullen en deze in de zee te rijden.

- Mama Marie Bell goot kokend water over Stephen Wade nadat hij de relatie met haar dochter verbrak. Het slachtoffer moest een week herstellen in het brandwondencentrum. Bell vloog hiervoor drie jaar in de cel.

- De Britse tv-ster Amy Nuttall trof haar geliefde Ben Freeman thuis aan terwijl hij haar bedroog met een fan. Ze ging naar zijn huis, verscheurde zijn foto's en vernielde zijn uniek paar sportschoenen in 2007.

- Maar ook mannen kunnen door het lint gaan: de boze Trevor Harris postte foto's van de borsten van zijn ex op het internet. Hij kreeg hiervoor in 2007 een gevangenisstraf.

Meer over


Meld een bug