Waarom single vrouwen graag voor een getrouwde man gaan

Thinkstock
Wie zich registreert op datingwebsite Victoria Milan heeft in principe een vaste relatie en is op zoek naar een buitenechtelijk avontuurtje. Toch is 29 procent van de Belgische vrouwen op de website gewoon single; ze zijn op jacht naar een getrouwde man. Omdat de seks beter is, zo blijkt.

Victoria Milan ondervroeg 5.321 van haar vrouwelijke leden om te weten te komen waarom ze liefst een getrouwde man aan de haak slaan voor een avontuurtje. Van de Belgische vrouwen die op de buitenechtelijke datingsite geregistreerd staan, is 37% getrouwd, 30% heeft een vaste relatie en 29% is verrassend genoeg alleenstaand (de overige 4 procent wilde niets zeggen over hun relatiestatus).

Maar waarom zijn single vrouwen op zoek naar een getrouwde man? Omdat de seks spannender en beter is, zo blijkt. Getrouwde mannen hebben ook meer ervaring en zelfvertrouwen, en stellen tegelijk geen eisen en verwachtingen. Verder vinden sommige single vrouwen het ook wel een uitdaging, en is het verboden aspect lekker spannend.

CEO Sigurd Vedal ziet het zo: "Het gaat puur alleen om het genieten met iemand die op zoek is naar hetzelfde: spanning, seks en een bepaalde mate van ervaring om het geweldig te maken. Toevallig is het waarschijnlijker dat een getrouwde man over deze eigenschappen beschikt dan een alleenstaande man."
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels