Waarom dit seksspeeltje zo revolutionair is

kos
Een nieuw merk van seksspeeltjes lanceert binnenkort naar eigen zeggen 'de beste vibrator ooit'. Dit is wat hem zo speciaal maakt.

Het speeltje zal de naam Crescendo meekrijgen en werd door en voor vrouwen ontwikkeld. De vibrator kan in elke vorm gebogen worden die je wil én op elke mogelijke manier vibreren. Bovendien zou het speeltje keer en keer opnieuw herbogen kunnen worden, zonder aan vorm of hardheid te verliezen.

Daarnaast kan het speeltje gelinkt worden aan een 'music mixer'-app, die de vibraties van de zes verschillende motoren kan controleren. Bovendien heeft de Crescendo een draadloze batterij, die voor maar liefst 4.000 uur blijft functioneren.

Ketan Mistry, hoofdontwerper voor Seymourpowell, het bedrijf dat het speeltje zal produceren, is alvast laaiend enthousiast. "Bij het ontwerp van dit speeltje hebben we erop gelet dat we alle menselijke behoeften en wensen in ons achterhoofd hielden. We wilden niet dat technologie in dit geval het gebruiksgenot in de weg stond. De Crescendo is dus verschrikkelijk simpel, intuïtief en plezierig."

Om het speeltje op de markt te krijgen is een budget van bijna 70.000 euro nodig, dat het bedrijf hoopt te verzamelen via een crowdfunding campagne. Zelf een bijdrage doen, dat kan via deze link.

kos
kos