Vrouw ontdekt zwangerschap (na zeven jaar proberen) op avond voor begrafenis van man

De poging van Kristy en Royce Kirchner om zwanger te worden, konden heel wat mensen online volgen via YouTube. Het koppel had namelijk een kanaal opgestart op de filmpjeswebsite om hun lange weg vast te leggen maar vooral te delen met iedereen die hen steunde. Maandenlang kregen kijkers te zien hoe Kirsty zich voorbereidde op haar IVF-behandeling. Aan haar zijde stond Royce, de man van haar leven. Hij steunde haar door dik en dun en hoopte meer dan wie ook dat zijn vrouw zwanger zou worden. Zeven jaar probeerden ze hun droom waar te maken en in september ondernamen ze een medische poging. Het noodlot sloeg echter toe: Royce overleed in een auto-ongeluk, vijf dagen na Kristy's behandeling. In een aangrijpende video vertelt Kirsty over de tragische gebeurtenis en kondigt ze in tranen haar eerste zwangerschap aan. Dit is het verhaal van een moedige vrouw die nu alleen verder moet met haar baby.

Kristy en Royce waren partners die alles voor elkaar deden. Ze leefden voor elkaar en probeerden samen hun grootste droom te verwezenlijken. Ze droomden van een gezond kindje, het ultieme geschenk om hun geluk te bezegelen. Vruchtbaarheidsproblemen beslisten daar uiteindelijk anders over. Maar hoop verloor het koppel nooit. Ze deden er alles aan om toch zwanger te worden en kozen voor IVF. Niets kon hen tegenhouden, zelfs niet de kostprijs van de behandeling.

Het koppel besloot daarom extra hard te werken: een job ver van huis en werkweken van 70 à 80 uur per week leverde hen een mooie spaarpot op. Na twee jaar sparen was er eindelijk genoeg geld voor een IVF-behandeling.

Ongeluk
Samen beleefden ze het hele proces, tot het noodlot toesloeg. Royce kwam op acht oktober om nadat hij een fatale botsing tegen een boom maakte. De liefde van haar leven overleed vijf dagen na de IVF-behandeling. Kristy werd depressief en kon haar gevoelens maar moeilijk plaatsen. Haar emoties werden een paar dagen later helemaal overhoop gegooid. De dag voor de begrafenis van Royce ontdekte ze namelijk dat ze zwanger was. Een emotionele video toont hoe de vrouw worstelt met het goede nieuws, dat spijtig genoeg overschaduwd wordt door het ongeluk van haar man.

Samen
"Ik ben zwanger, maar dit is niet de manier waarop ik het nieuws bekend zou moeten maken", getuigt de vrouw. Het feit dat ze haar zwangerschap ontdekte de dag voor de begrafenis maakte het nog moeilijker. "Ik heb heel lang getwijfeld of ik het nieuws aan onze vrienden en familie zou vertellen op de begrafenis. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om het op die bewuste dag te doen. Royce was op dat moment erg dicht bij mij, hij lag naast me in zijn kist. Op die manier konden we het nieuws toch samen vertellen."

Troost
In het filmpje dat Kristy online plaatste na de begrafenis, vertelt ze ook het nieuws aan de hele wereld. De vrouw kan haar tranen niet onder controle houden, maar kan zichzelf toch troosten met een aangename gedachte. "Hoewel ik nog geen zwangerschapstest had uitgevoerd, wist Royce dat ik zwanger was. Ik voelde het aan de manier waarop hij mijn buik kuste en me vertelde dat hij ons alle twee graag zag."

Steun
Momenteel is Kristy bijna negen weken zwanger en heeft ze het kindje al een naam gegeven. Op YouTube is te zien hoe de vrouw zich sterk houdt en praat over haar man en haar kindje Pacey. Kristy krijgt gelukkig erg veel steun van haar vrienden en familie. Zo werd er een inzamelactie georganiseerd voor de moedige vrouw omdat ze af te rekenen heeft met een berg schulden. Dankzij heel wat vrijgevige mensen staat de teller al op meer dan 15.000 pond (ruim 18.762 euro). Op die manier hoeft Kristy zich minder zorgen te maken over haar toekomst. "Bedankt voor alles", laat ze weten.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.