Vrouw hoort man op trein opscheppen over ontrouw, haar reactie gaat viraal

Emily Shepherd gaf het startsignaal voor een heuse jacht op de scheefschaatsende en loslippige Ben.
Twitter / emilyshepss Emily Shepherd gaf het startsignaal voor een heuse jacht op de scheefschaatsende en loslippige Ben.
Toen de Britse Emily Shepherd een zekere Ben op de trein hoorde opscheppen over zijn seksuele ontrouw, had ze zo te doen met zijn vriendin dat ze besloot de zondaar aan de schandpaal te nagelen. "Als iemand een vriend heeft die nu op de trein van Bournemouth naar Manchester zit: die heeft zijn vrienden net verteld dat hij je bedriegt. Dump die vent", schreef ze op Twitter. De tweet werd 24.000 keer gedeeld, maar de scheefschaatsende en loslippige Ben werd nog niet gevonden.

De 23-jarige Emily hoorde Ben vrijdagochtend tegenover zijn vrienden opscheppen over zijn seksuele veroveringen. Prompt nagelde ze hem aan de schandpaal op Twitter. De reacties waren verdeeld. Sommigen noemden Emily een klikspaan, anderen wezen erop dat er wellicht meer dan één Ben op die trein zat. "Dump ze dan allemaal om zeker te zijn. Ben is een viespeuk", reageerde Emily.

"Beste bedriegende Ben, wil je jezelf bekendmaken voordat alle trouwe Bens erachter komen waar je woont", twitterde tv-rechter Deborah Meaden.

Nog een andere reageerder wees erop dat Ben-op-de-trein misschien een leugenaar is: "Misschien is Ben stoer tegenover zijn vrienden en gaan jullie een gelukkige relatie naar de haaien helpen. Wat is er mis met privacy, discretie en je met je eigen zaken bemoeien?"
35 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • van den eede joannes

  Kritiek genoeg, verstand te weinig !

 • John De roo

  In-en intrieste mensen , bemoei je met je eigen zaken.Alles op die Social media om toch maar een beetje aandacht(lees volgers en geld) te krijgen.

 • Maximiliaan De Grote

  Met een vriend maakten we er een sport van als we opmerkten dat we werden beluisterd. De gesprekken konden niet boeiend genoeg gaan. Maar dit is nu niet meer mogelijk met alle terreurdreigingen en dergelijke.

 • peter maas

  De Guy C.uit Hemiksem heeft da ook al meegemaakt.

 • Vic Smeets

  Bemoeial ,maar dat heeft ze zelf niet door waarschijnlijk. O ja ik zou nooit mijn vrouw bedriegen maar wat een ander doet moeten ze zelf weten.