Vernoem een kakkerlak naar je ex op Valentijnsdag

Vernoem een kakkerlak naar je ex op Valentijnsdag.
San Antonio Zoo, TX, United States Vernoem een kakkerlak naar je ex op Valentijnsdag.
Voor wie wrok koestert over die ene vervelende ex heeft de San Antonio Zoo in Texas deze Valentijn de perfecte oplossing. Voor een luttele 5 dollar (4,50 euro) kan je er een kakkerlak vernoemen naar je ex-liefje, en de zoo voert die vervolgens op 14 februari aan een dier op het "Cry Me a Cockroach" event, schrijft CNN.

Voor wie zijn of haar ex nog zwaarder of de maag ligt, heeft de dierentuin nog een ander voorstel: voor 20 dollar (18 euro) voert de zoo een naar je ex genoemde rat aan een reptiel. 

Je hoeft bovendien niet in de zoo aanwezig te zijn op het moment dat jouw ex verzwolgen wordt: de San Antonio Zoo streamt het hele evenement live op Facebook. Je krijgt zelfs een certificaat dat je kan delen op sociale media en waarin je de onfortuinlijke ex kan taggen. 

Wie geïnteresseerd is kan zich nog registreren tot 13 februari op de website van de zoo
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • George Verbeek

    Wat zijn we weer laag gevallen...sorry maar met wrok, haat en wraak kom je nergens. Ik zou zeggen doe net het tegenovergestelde, wens het beste voor je exm zelfs al is het nog zo een etter. Verlaag u niet tot dit soort negatieve akties, zet u hierboven. Live and let live!