Exclusief voor abonnees

Trudy (63): "Van een up-skirtfoto moest hij een voorbeeld sturen voor ik snapte wat de bedoeling was”

Beeld ter illustratie.
Shutterstock Beeld ter illustratie.
Lang was Trudy (63) een toonbeeld van degelijkheid. Maar recent vond ze het tijd om meer te experimenteren met seks. Dus zoekt ze op Tinder naar mannen én vrouwen. Van deftige dame tot stoute vrouw: “Als ik het nu niet doe, wanneer dan?” Lees de beste stukken over lust en liefde in ons dossier.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Francinne Declerque

    Ik vraag me af of die berichten wel waar zijn, is dit niet gewoon fictie als clickbait ? De realiteit is saai en zelden anders op een paar aberraties na. Parenclub zijn er voor die parenclubs zijn er inderdaad voor die paar devianten.

  • wim rooyakkers

    Gezonde tante.

  • erwin smot

    een parenclub is een zege voor de mensheid anders zouden er nog meer verkrachtingen en scheve schaats rijders zijn met als gevolg gebroken huwelijken waar het maar op 1 punt na een tijd minder gaat en das met de sex.....wij gaan er met een gerust gemoed heen en bij het verlaten slaan we BEIDEN blij gezind de deur achter ons toe.....geen ruzies, jaloezie en zinloze discussies hier in huis.