Stuur je valentijnsboodschap dit jaar letterlijk de ruimte in

Schrijfhetindesterren.be
Vind je een simpele valentijnskaart ook cliché en wil je dit jaar en stapje verder gaan? Stuur je romantische boodschap dan gewoon letterlijk de ruimte in met het 'schrijf het in de sterren' project van de KU Leuven.

Nog op zoek naar een origineel valentijnsgebaar? Zoek dan niet langer, maar surf even naar SchrijfHetInDeSterren.be, een initiatief van drie doctoraatsstudenten van de KU Leuven.

Daar kan je aan een zacht prijsje een valentijnsboodschap bestellen, die daarna letterlijk de ruimte worden ingeschoten aan boord van een statelliet. Eens het romantische ruimteobject zijn baan rond de aarde bereikt heeft, gaat ze elke 90 minuten de wereld rond. Je liefdesverklaring zal uiteindelijk letterlijk over elk deel van de aardbol verspreid worden.

En alsof dat nog niet romantisch genoeg is, blijft jouw boodschap niet minder dan 10 jaar rond de aarde cirkelen. Daarna zal de satelliet uiteindelijk opbranden in de atmosfeer, zodat jouw valentijn letterlijk een vallende ster wordt.

Een valentijnsboodschap in de ruimte wil gelukkig niet zeggen dat je de goeie ouwe romantiek van een tastbaar kaartje moet missen. Je gepersonaliseerde boodschap wordt ook geplaatst op een kaart met design naar keuze, die je dan zelf kan afprinten.

Schrijfhetindesterren.be