SOS Goedele:
zo haal je toch je voordeel uit valentijn

Unsplah
Liefhebber of niet, valentijn is het moment bij uitstek om jullie relatie nog een duwtje in de goede richting te geven. Dat hoeft overigens niet met dure cadeaus, met deze tips van Goedele staat jullie liefde het hele jaar door (en hopelijk nog veel langer) in bloei.

Goedele: "Er valt niet te ontsnappen aan Valentijnsdag. Zelfs al erger je je dood aan de commercialisering, iedereen kan zijn voordeel halen uit deze hoogmis van de liefde. Want valentijn is niet meer of niet minder dan een soort relationele nieuwjaarsdag vol goede voornemens en afspraken voor een (nog) beter liefdesleven. En zoals bij alle goede voornemens ga je er diezelfde dag nog stevig tegenaan. In de hoop dat ze de rest van het jaar blijven nazinderen. Alle onderstaande tips voor een geslaagde Valentijnsdag zouden een bijna dagelijkse vanzelfsprekendheid in je relatie moeten zijn. Dus lees dit stuk over enkele maanden nog eens na en check wat er in huis kwam van je goedeliefdesvoornemensbucketlist."
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Orban Luc

    geld klopperij,gaat niet eens over liefde, maar de centen die je in steekt is een bos bloemen, ring enz als ze het niet echt meneneen spel spelen en zit in het hoofd mag jedoen wat je wil lukken zal niet is enkel om geld te doen.

  • Guy muis

    op valentijn lig ik op de operatietafel ,dus ik vier niks

  • Alix Van Steenbrugge

    Heeft Goedele haar tips uitgetest in haar relatie(s) ?