Exclusief voor abonnees

SOS Goedele: "Mijn nieuwe vriend is besneden. Zal het anders aanvoelen?"

Thinkstock
"Mijn nieuwe vriend is besneden. Hij vertelde het me op voorhand, zodat het niet vreemd zou zijn tussen de lakens die eerste keer. Maar nu maak ik me natuurlijk net wél zorgen. Zal het anders aanvoelen?" Marieke (33)

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Robert Dedecker

  Ik heb me als volwasse man laten besnijden toen ik 25 was. Ik heb zowel seks met als zonder voorhuid gehad. En ik moet zeggen dat ik de seks zonder voorhuid veel beter en intenser vind.

 • Gwendoline Geysen

  Mijn zoontje is geboren zonder voorhuid. Een natuurlijke besnijdenis. Was eerst een beetje geschrokken maar kinderarts zei dat het wel meer voorkwam. Zeker geen freak der natuur ! Heb niet het idee dat hij er ooit last of pijn van ondervindt.

 • Patrick De pauw

  @Sofie Bemelmans?het is beter zonder velletje ik kan het weten hoor!!!!

 • Sofie Bemelmans

  Besnijdenis is genitale verminking en is in veel landen verboden bij wet! Besnijdenis is het wegnemen van sexueel genot en het verminken van de penis. iedereen is met een voorhuid geboren!

 • Jo De Zwart

  Ik heb er als volwassen man voor gekozen om besneden te worden, waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad. Integendeel. Binnenkort wordt alles nog wat bijgewerkt, zodat het heel strak en hoog is. Maar dit is louter een eigen keuze. En zoals altijd zal je bij alles voor en tegenstanders hebben.