SOS Goedele: "Ik wil een seksspeeltje kopen, waar heb je als vrouw nu echt iets aan?"

RV
Elke week geeft seksuologe Goedele Liekens in NINA een antwoord op jullie vragen. Zelf een vraag voor Goedele? Stuur ze naar info@nina.be.

«Ik zou voor het eerst eens een seksspeeltje willen aanschaffen, niet omdat ik niet aan mijn trekken kom, maar het lijkt me een leuke aanvulling op mijn seksleven. Een manier om wat te experimenteren met wat ik leuk vind en om mezelf ook snel tussendoor te bevredigen. Waar heb je als vrouw nu echt iets aan?» Catherine (28)

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Pedro Gonzalez

  Even aan Goedele vragen, want zij weet het: wie had de dikste penis Steve Stevaert, Pol van den Driessche of toch iemand naders? Zij weet het.

 • Johan Bongers

  Oh wow, eindelijk denkt Goedele nog eens aan mannen dacht ik tot ik besefte dat het een artikel is van dingen waaraan mannen moeten voldoen om vrouwen te plezieren. Beste Nina, mannen worden elk weekend zwaar gediscrimineerd in jullie bijlage. Doe er iets aan aub!

 • DIRK VAN DESSEL

  Een met Tabasco ingesmeerde komkommer is goedkoper en kan na gebruik afgespoeld en geschild nog opgegeten worden ook nog !

 • Nicole Gyselinckx

  Een echte vent! Dan hoef je al die rommel niet !

 • Willem Pots

  Het is niet zozeer het voorwerp dat goed of beter is, maar hoe je er tussen je oren mee omgaat ! Teveel vrouwen leggen de verantwoordelijkheid van goede sex bij hun partner. Wil je sex (of individueel, met of zonder hulpmiddelen) naar je zin, dan moet je daar in de eerste plaats zelf voor zorgen.