SOS Goedele: "Hoe zorg ik voor vuurwerk tussen de lakens in 2018?"

Goedele liekens (54) is klinisch psycholoog-seksuoloog en presenteert programma’s rond relaties en seksualiteit op de Nederlandse en Britse tv. Meer info op goedele.com. Ook een vraag voor Goedele? Stuur een mailtje naar nina@hln.be.
Johan Jacobs Goedele liekens (54) is klinisch psycholoog-seksuoloog en presenteert programma’s rond relaties en seksualiteit op de Nederlandse en Britse tv. Meer info op goedele.com. Ook een vraag voor Goedele? Stuur een mailtje naar nina@hln.be.
"Elk jaar hoop ik op 1 januari op vuurwerk tussen de lakens. Het is toch een typisch moment om het vuur weer even aan te wakkeren, elkaar weer te beloven dat je elkaar opnieuw graag gaat zien zodat je met nieuwe seksuele energie aan het jaar begint. Hoe zorg ik ervoor dat 2018 knalt?," aldus Cindy (38).

Goedele: "Het antwoord zit hem in je eerste zin: 'elk jaar hoop ik'. Hoop? Hoop doet misschien leven maar voor extra vuur in je relatie, moet je toch echt met iets straffers op de proppen komen. De daad bij ‘de hoop’ voegen, bijvoorbeeld? Een lijstje met goede voornemens is daarom ook voor je liefdesleven geen slecht idee. Bovendien ben je met zijn tweeën om het naleven ervan in het oog te houden. Met drie zelfs, want reken maar dat ik je ook volgend jaar weer geregeld seksueel en relationeel met de neus op de feiten druk.

Concrete tips
37 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • VIVIANE bastenie

  Zij moet mij niet komen vertellen wat ik moet doen tussen de lakens,,moet deze zelf uitgeroepen deskundige op gebied van seks ons komen vertellen hoe wij seks moeten beleven ik dacht het niet hé.

 • Paul Vandekerckhove

  Ik vind liekens nog altijd een mooie vrouw en leuk om haar te zien , moet ik anders aan van Mieghem denken ?

 • Hans De Lille

  Mijn wens voor 2018 : Liekens met pensioen, niet eens vervroegd

 • Mauke Rebels

  Inderdaad afgezaagd

 • Vermeiren Frans

  Er ligt bij de mensen thuis nog veel vuurwerk dat ze niet mochten aansteken met de jaarwisseling, als dat allemaal tussen de lakens beland gaat ge er nog van horen.