SOS Goedele: "Hoe weet ik of wij altijd samen kunnen en zullen blijven?"

Goedele Liekens (54) is klinisch psycholoog-seksuoloog en presenteert programma's rond relaties en seksualiteit op de Nederlandse en Britse tv. Meer info op goedele.com. Ook een vraag voor Goedele? Stuur een mailtje naar nina@hln.be.
Johan Jacobs Goedele Liekens (54) is klinisch psycholoog-seksuoloog en presenteert programma's rond relaties en seksualiteit op de Nederlandse en Britse tv. Meer info op goedele.com. Ook een vraag voor Goedele? Stuur een mailtje naar nina@hln.be.
"Onze beste vrienden gaan scheiden. Ik raak er een beetje van in paniek. Zo vaak hoor ik om mij heen dat koppels uit elkaar gaan. Zijn wij wél een stel dat voor altijd bij elkaar kán en zal blijven? En hoe kom ik dat te weten?" - Linda (47)

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Marlies Schoefs

  Zij zal het weten had er al een paar

 • Erik Vandendriessche

  Ik ben zeker dat haar vriend reeds nu al overtuigd is dat het een " kortstondige relatie " gaat worden -- staat in de sterren geschreven !

 • Geert Heylen

  Wat weet zij daar nu van....is zelf al gescheiden.....

 • Vermeiren Frans

  Ben je boven de 50 dan is er 75% kans dat je samen blijft, ben je onder de 50 dan is er 90% kans dat je scheid.

 • Pedro Gonzalez

  Plaatst Liekens de reacties op haar "wetenschap" zelf of niet? Dat had ik graag geweten. Het moet toch niet zo moeilijk zijn om de waarheid te mogen lezen. Vaak vertelt die vrouw gewoon onzin die door echte wetenschappers wordt weerlegd. Indien niet is NINA gewoon ongeloofwaardig en houdt er dan mee op.