SOS Goedele: "Hoe maak ik van hem een goeie minnaar?"

rv
Elke week geeft seksuologe Goedele Liekens in NINA een antwoord op jullie vragen. Zelf een vraag voor Goedele? Stuur ze naar info@nina.be.

«Ik ben dol op mijn nieuwe vriend en hij op mij. Alleen in bed wil het niet zo lukken. Hoewel hij jaren getrouwd geweest is, is hij een slechte minnaar. Seks bestaat voor hem enkel uit penetratie met diepe, flinke stoten. Ik wil hem niet kwetsen, maar hier heb ik echt niks aan. Sterker nog, het doet soms pijn. Hoe maak ik hem duidelijk dat seks meer is dan dat?» Karen (45)

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ramon Simon

  Sommigen mensen hebben een grote mond maar in de slaapkamer durven ze niets zeggen en zijn ze preuts. Door met dezelfde persoon te blijven kan je erover praten, zeggen wat je leuk vind en wat werkt en veel oefenen. Beiden een beetje geven en nemen. Als je 45 bent zou je dat toch moeten weten.

 • alain vandezande

  Onderscheid maken tussen prive en kinderen!!!!!

 • Sacha Van der Putten

  Het zijn zij die er het minste over spreken....

 • Clement Asselman

  Misschien door zelf een goede minnares te zijn? Dus ... nog veel te leren?

 • Timmers Tim

  Goede minnaars worden niet gemaakt,maar ontstaan uit een samenspel tussen man en vrouw of heden ten dage uit andere combinaties.Het kan best wat tijd in beslag nemen vooraleer je op elkaar ingespeeld geraakt.Laat dat maken maar achterwege,zeker met behulp van een zogenaamde seksuologe die alles omtrent seks in het belachelijke trekt.