SOS Goedele: "Een beetje vent heeft altijd goesting? Onzin"

Thinkstock
"Als man niet veel zin in seks hebben, het is toch nog altijd een taboe. Maar met een drukke job en een gezin kijk ik ’s avonds soms liever Netflix. Mijn vrouw wordt daar dan heel onzeker van, terwijl ik haar écht wel heel aantrekkelijk vind. Maar moet ik als man meer zin hebben?" - Lieven (38)

Je hebt 17% van dit artikel gelezen
10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Kevin Van Moere

  Ik heb bijna elke dag sex..!! Smaandags bijna..dinsdags bijna..woensdags bijna enz..

 • Fons Billen

  dat ze wat minder zagen dan hebben wij ook geen hoofdpijn !

 • raf peeters

  Een mens is ook maar tot een bepaalde leeftijd geprogrammeerd zich voort te planten en seks te hebben daarvoor.De moderne tijd laat je geloven dat je eens de 40 voorbij nog minstens 4 keer per week moet,dikke zever,gewoon verkoopstrategie om zoals Goedele boekjes te verkopen en de pillen industrie de Viagra en als je de huidige seksfilms moet geloven moet je een uithoudingsvermogen hebben van 2 uur Heeft allemaal met normaal biologisch ritme niets te maken maar verkoop.

 • Marc Spandel

  Net zoals de vrouwen ons niet begrijpen, begrijpen wij de vrouwen niet!

 • raf peeters

  Pas op nu gaan we het helemaal krijgen ,de alleenstaande gaan seffens de maat-schappij nog de schuld geven dat ze ook al geen sex hebben,nadat ze alles alleen moeten betalen en dit ook al de schuld is van de maatschappij.Zou het niet kunnen dat je bij de soort ,onleefbaar met partner behoord en de schuld toch uiteindelijk bij alle alleenstaande hun zelf ligt.