Seksles met ballen: Goedele lanceert seksplatform met expliciete beelden

thinkstock
Mannen en vrouwen die vinden dat hun seksleven wel een opkikker kan gebruiken, kunnen vanaf vandaag terecht op Goedele.com: het online platform waar seksuologe Goedele Liekens uitgebreid tips geeft voor een beter liefdesleven. En het blijft niet bij uitleg alleen. Aan de hand van getuigenissen en expliciete videodemonstraties leer je er hoe jij en je partner elkaar nog beter kunnen verwennen.

Goedele.com bundelt vanalles over seks en relaties op één site; de laatste nieuwe trends, recente onderzoeken, spannende tips, boeiende verhalen, ... Je vindt er pagina's vol informatie en wetenswaardigheden, dagelijks aangevuld met de nieuws en getuigenissen. 

Expliciete beelden
Porno zal je niet terugvinden op Goedele.com. Maar wel Goedele's Sexclass: meer dan 60 minuten expliciete beelden van koppels die tonen hoe zij het doen. De eerste serie Sexclass gaat over orale seks. Echte mensen met échte lichamen demonstreren 30 tips over de hogere orale kunst. Open en bloot inderdaad, maar stijl- en respectvol in beeld gebracht in samenwerking met seksuoloog en medisch journalist Jan van Parijs: "De filmpjes zijn heel expliciet en toch sereen en speels. De nadruk ligt op wederzijds genieten."

Filmpjes tegen betaling

Wie naar Goedele.com surft heeft gratis toegang tot een hele reeks artikels en blogposts met tips. Wie zich wil abonneren op de Sexclasses, betaalt een vast bedrag per week. Voor de lancering pakt Goedele uit met een actie, waarbij je 14,95 euro betaalt, daarna wordt het 20 euro. In het onderstaande filmpje zie je alvast een voorsmaakje. Nog meer advies van Goedele? Als abonnee van Het Laatste Nieuws lees je ook elke week haar seks- en relatiecolumns, zoals deze:

"Ik bedroog mijn man en heb spijt, hoe kunnen we verder na die misstap?"

"Dit is wat je moet doen als je een hekel hebt aan je schoonzus"

SOS Goedele: "Ik ben degene die geeft en geeft, mijn partner laat het zich allemaal welgevallen