OPROEP. Vertel ons hoe jullie elkaar ontmoet hebben!

Getty Images/Image Source
Van een verliefde blik op de trein tot samen vastzitten in een lift. De mooiste liefdesverhalen beginnen vaak op een unieke manier. Omdat we bij NINA houden van de liefde, zijn we op zoek naar de leukste ontmoetingsverhalen en daarvoor hebben we jouw hulp nodig. 

Hebben jullie zo’n zeemzoet liefdesverhaal dat jullie graag met de wereld willen delen? Stuur dan voor 10/2 een mailtje met jullie verhaal naar nina@hln.be en wie weet wordt jullie verhaal op de website gedeeld.  
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Regine De Brouwer

  Als passagier bij de bus van de lijn ... Ik vroeg een ticket voor de rest van mijn leven ...16 jaar samen en 14 jaar getrouwd ...hoogten en diepten gekend ..Nu alleen maar hoogten ...Hoe ouder je wordt hoe meer je elkaar nodig hebt .

 • Nicole Ryckebosch

  Ik had een taverne waar men beurtelings mocht parkeren, het was zondag voormiddag en de eerste klant parkeerde verkeerd met gevolg al de rest ook. Plots zag ik een politie agent alle wagens opschrijven Ik ging naar buiten en kruiste zijn blik en kreeg het heel warm, nu is hij al 27 jaar mijn man

 • Philippe Meire

  tijdens mijn vakantiejob (zoon van de baas)

 • heiko werner

  Zij waas kassierster in de Lidl en ik trouwe klant. Getrouwheids punten bij haar verzamelt en nu al 16.1/2 jaar getrouwd. Met zware diepen (haar gezondheid) maar nu gaat het terug voor de wind, wij hebben België verlaten voor betere leefomgeving en wonen nu in Slovenië.

 • Marc Spandel

  Zij was het enige meisje in de jeugdclub waar ik niet mee danste, tot ik op een bepaald moment naast haar kwam te zitten, en toen was zij het enige meisje waarmee ik danste en bleef dansen! De rest kwam vanzelf :)