OPROEP. NINA zoekt koppels die naar de parenclub gaan

Getty Images/Cultura RF
In de derde aflevering van ‘Alloo in de nacht’ gaat Luk Alloo vanavond langs bij parenclub Borndedries in Sint-Truiden. Hij praat er onder meer met een koppel dat er twee keer per week op bezoek komt. “We zijn al 17 jaar samen en 2,5 jaar geleden nam ik het initiatief”, vertelt Glenda. “We zijn hier op zoek naar een extra vrouw of een extra koppel.” Een ander echtpaar bezoekt de parenclub al 12 jaar. “Mijn vrouw wil graag seks met andere mannen, soms met meerdere”, vertelt de echtgenoot. “Ons seksleven was saai en ik laat haar doen. Ik doe het voor haar.”

Bij NINA zijn we ook op zoek naar koppels die regelmatig een bezoekje brengen aan de parenclub en daar openhartig willen over getuigen. Ga jij af en toe swingen met je partner en wil je jouw ervaringen (anoniem) met ons delen? Stuur dan een mailtje met je verhaal en je gegevens naar nele.annemans@dpgmedia.be. 
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • guy vermeulen

  Als ze het daar niet doen,doen ze het wel ergens anders,ja,en er zijn er veel.

 • Rudo Van Leuven

  Toen ik puber was ruilde ik ook beschadigde, gescheurde of vervuilde Jacques prentjes in voor nieuwe, rechtstreeks van de fabriek. Niemand was niet verplicht dat niet te doen.

 • herman de genst

  Je moet echt geen puritein zijn om niet te begrijpen dat er mensen zijn die zich geroepen voelen om dit even op t v te komen vertellen en tonen . ieder doet wat ie wil , maar een beetje zelfrespect is hier verre van aanwezig .

 • Melanie Van den broeck

  Ik snap niet hoe zoiets in de belangstelling moet komen er zijn andere belangrijkere dingen zeker.