Exclusief voor abonnees

Op café maakte Petra (59) geen kans, maar via Tinder ontmoet ze aan de lopende band leuke jongemannen

Foto ter illustratie.
Getty Images Foto ter illustratie.
Petra (59) had al jaren geen seks gehad toen ze op Tinder ontdekte dat er genoeg jongemannen zijn die op oudere vrouwen vallen. Wat begon als een paar dates, is inmiddels uitgegroeid tot een hele collectie leuke jongens. 

Petra vraagt wel eens aan de jongemannen met wie ze datet: zou je mij aanspreken in de supermarkt? “Nee hoor, durven ze niet.”

Maar door de anonimiteit van internet kan iedereen schaamteloos toenadering zoeken tot zijn object van begeerte. Ook als daar offline de wenkbrauwen bij worden gefronst.

Want “als een oudere man het met een jong ding doet, heeft hij het goed voor elkaar. Andersom wordt er altijd besmuikt over gedaan.” Petra’s aspirant-minnaars, haar trophy guys, willen dan ook liever niet in een café of restaurant afspreken. Te publiek. “Ik zeg, ik kan toch ook gewoon je tante zijn. Maar nee, nee, het moet allemaal discreet.”

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick De pauw

  en dan klagen dat men haar stalkt?

 • Tina Colpaert

  Als ze met u niet durven buitenkomen zegt dit al genoeg dan moeten ze voor de sex ook niet afkomen daar heb je toch geen goed gevoel bij en nee een relatie moet er niet van komen maar je wegstoppen ook niet!

 • Erik Audenaert

  Voor haar is dit goed , wie wil er nu niet een jongere man in bed als vrouw ? Een oudere heeft meer tijd nodig , als hij klaarkomt is zijn pyjama uit de mode .

 • Jamie Tasner

  Ja die jonge mannen willen alleen wat sexuele ervaring opdoen, Maar verder weinig van te verwachten voor die vrouw! Leren fietsen op een oude fiets!.. Om daarna een nieuwe te nemen!.

 • Lennert Van Betten

  Huh? Mannen moeten zich letterlijk elke keer verantwoorden als ze met een jong ding trouwens maar jonge vrouwen die trouwen voor de centen moeten zich nooit verantwoorden. Vrouwen zien toch vaak andere dingen dan mannen hoor.

Video