Ook vrouwen kijken vaak naar borsten

De meeste mannen zijn geobsedeerd door borsten dat weet toch iedereen maar wist je ook dat vrouwen net zoveel oog hebben voor een goed gevulde boezem? Uit een onderzoek blijkt immers dat vrouwen tot zeven keer per dag naar borsten kijken.

Meer nog, negen op tien vrouwen kijkt meteen naar de voorgevel van vrouwen die ze ontmoeten. Ze willen checken of hun boezem voller is. De helft van de ondervraagde vrouwen geeft ook toe dat ze vaak jaloers zijn op de beter gevormde boezem van hun seksegenotes.

Vrouwen zijn in ieder geval eerlijker dan mannen want maar de helft van de ondervraagde mannen geeft toe eerst naar de borsten en pas dan naar het gezicht van een vrouw te kijken.

Uit het Brits onderzoek blijkt verder dat vooral mannen uit Newcastle oog hebben voor het bovenlichaam van vrouwen. De meeste mannen zeggen dat ze minstens tien keer per dag naar borsten kijken.

De helft van de Britse vrouwen is ook niet zo blij met haar borsten en 63 procent van de respondenten vindt haar boezem te klein. Misschien moeten ze toch maar eens met hun partner praten want ruim de helft van de mannen vindt de boezem van hun partner prachtig, blijkt nog uit het onderzoek van Transform. (vsv)