Nu online kijken: het seksprogramma van Goedele waar heel Groot-Brittannië over praat

Britse tieners leren alles over seks door naar pornovideo's te kijken. Groot-Brittannië heeft de hoogste graad tienerzwangerschappen en SOA's van heel Europa. Hoog tijd was het dus dat Goedele Liekens de Britse tieners een en ander kwam bijbrengen inzake seksbeleving. Gisteren werd haar programma 'Sex in Class' uitgezonden op Channel Four. Liekens gaf les aan 15- en 16-jarigen en de manier waarop ze dat deed, oogstte alom bijval. Je kan het programma nu integraal op YouTube bekijken.

De Britten keken met rode oortjes naar 'Sex in Class'. Met Goedele Liekens haalden ze een buitenstaander binnen die lak heeft aan het omfloerste, stiekeme waarmee de Britten seks nog altijd benaderen.

Het bleek een meesterzet. Zelfs de oerconservatieve krant Daily Telegraph gaf het programma vier sterren. Liekens' rechtstreekse, expliciete aanpak deed de Britse heilige huisjes op hun grondvesten daveren. Inmiddels krijgt ze niets dan lof en hangt er volgens ingewijden een serie met Goedele Liekens in de lucht.

Goedele Liekens.
photo_news Goedele Liekens.