Exclusief voor abonnees

Nora is pas getrouwd en nu al ongelukkig: “Mijn man verstikt me zo”

Ana Jarèn
Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Tien maanden geleden stapte Nora (43) in het huwelijksbootje met Bob (52). Hij beloofde haar het leven van een prinses, maar de realiteit draait heel anders uit, zo vertelt ze in een Gents cafeetje. “Hij wil áltijd bij mij zijn, hij controleert me constant. Ik zie hem graag, maar ik krijg geen adem meer.” Verslag van een verstikkende relatie.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rayan El Arami

  Danny Verkest, ik geef het niet graag toe maar de reden is dat een schrikbarend grote meerderheid van de slachtoffers van familiaal geweld, nog steeds vrouwen zijn. En niet andersom. Bovendien zijn wij meestal fysiek beter in staat om ons tegen dergelijk geweld te verdedigen. En wordt denk ik algemeen ook aangenomen dat we door het verschil in verloning en werk, het financieel wat makkelijker hebben om ons geluk elders te zoeken.

 • Jens de Meulemeester

  de nieuwe generatie, ze willen meer alleen dan met hun partner dingen doen

 • danny buyse

  Bij de ene is het verstikkend en als je bij de andere vrijheid heeft gaan ze ervandoor met een ander onder het mom dat ze te weinig aandacht krijgen. @Saadia, als je tactvol praat en hem goed op respectvolle manier gaat informeren is de kans zeer klein dat u zich op voorhand in veiligheid moed brengen. Niet dumpen zoals je iets in de vuilbak gooit want dan raak je de trots van een persoon doordat hij zich onrechtvaardig behandeld voelt.

 • danny verkest

  Waarom wordt er steeds maar 1kant van de zaak belicht de vrouw steeds in slachtoffer rol.Ik ken veel vrouwen die een man psychologisch en financieel kapot gemaakt hebben zij zijn ook slachtoffers daar wordt niks over gezegd.

 • Dick DECOCK

  Alsof vrouwen geen controlefreaks kunnen zijn.