Nederlandse schrijfster Heleen van Royen doet verkoop van seksspeeltje door het dak gaan

Getty Images
De Nederlandse schrijfster Heleen van Royen (53) hield ruim een jaar lang bij wanneer en hoe ze seks had met haar vriend en die verhalen bundelde ze onlangs in ‘het Sexdagboek’. In dat boek schrijft ze ook een ode aan één specifiek seksspeeltje en dat zou nu blijkbaar de winkels uitvliegen.

Het speeltje waar het over het gaat is de zogenaamde ‘Womanizer’. “Het is een avocadovormig apparaatje dat niet trilt, zoals een vibrator, maar zuigt,” zei de schrijfster daar onlangs over in een interview met De Volkskrant dat je hier volledig kunt lezen. “Je zet het over je clitoris heen, en dan word je afgetrokken, zou je kunnen zeggen, maar dan met lucht. De clitoris is in feite natuurlijk een soort minipiemeltje. Je komt héél snel klaar. Soms binnen een minuut. Het gaat bijna te makkelijk. De uitvinder hiervan wordt overladen met dankbrieven van vrouwen. Ook van vrouwen van 70 die nog nooit in hun leven waren klaargekomen.”

Lofwoorden genoeg en dat zou dus ook invloed hebben op de verkoop van het speeltje. Benieuwd? Op Bol.com zijn verschillende varianten van de ‘Womanizer’ te koop. Prijzen variëren tussen € 69,95 en € 189,00. 

Heleen Van Royen
ANP Heleen Van Royen3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lene Vanboven

    Ah nee he Dirk. Een velopomp blaast lucht.

  • Dirk Lathouwers

    Plezant voor het mannelijke geslacht, buitenspel heet.

  • DIRK VAN DESSEL

    Met een velopomp zou het ook gaan....