Exclusief voor abonnees

Mijn geheim (deel 7). Maaike houdt van BDSM: “Etentje met vrienden, denkt de babysit. Maar ik neem mijn tepelklemmen mee”

Beeld ter illustratie.
Getty Images Beeld ter illustratie.
Geheimen. Iedereen heeft er één. Diep weggestoken, nooit verteld, altijd verborgen gehouden. Desnoods nemen we het onze doodskist mee in. Redactrice Sabine Vermeiren ging luisteren naar acht Vlamingen die wél praten. Over iets dat al jaren borrelt in hun binnenste en hen elke dag bezig houdt. Eén keer vertellen. En dan nooit meer. Vandaag deel 7: Maaike houdt van BDSM. “Als dit uitkomt, ben ik alles kwijt.” Lees de volledige reeks hier

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • raymond van der craen

  BDSM is niet mekaar aan flarden slaan. Het gevoel van totale machteloosheid, angst en spanning behoort ook tot de SM. Je zal maar eens vastgeketend zijn met een meesteres met een zweep in haar hand voor je. Je zou voor minder beven enkel en alleen al als ze je er mee plaagt en dreigt.

 • Andy Verachtert

  Ongeveer 10% van de volwassenen hebben al ervaring met (lichte) BDSM.

 • André Van Laethem

  Bettina. Waarom ben je er zo lang bijgebleven ? Steek je hoofd omhoog, als je het slachtoffer was moet je met je hoofd omhoog iedereen bekijken.

 • Kevin Bruyndonckx

  Ik denk dat de meeste niet goed weten wat BDSM is, misschien is wat opzoek werk verrichten?

 • Kris Delen

  (1) Bijna iedereen houdt van dominantie of onderdanigheid in zekere mate. Alleen noemen we het gewoon seks; het loslaten van jezelf aan een gevoel dat sterker is dan jezelf. (2) Bij klaarkomen, komen er endorfines in je bloed, dezelfde stofjes die vrijkomen als je teveel pijn hebt en die je in een roes kunnen brengen. Zonder drugs! 1 en 2 worden versterkt door BDSM, maar het vergt de juiste opbouw. (3) Je kan met veel gevoelens spelen; diepe geborgenheid, trots, onbevangen, kwetsbaar, bemind..