Exclusief voor abonnees

Mannen in 'Blind Getrouwd' voelen al meer dan hun echtgenote: "Vrouwen wachten meer af, omdat we hen zo opvoeden"

Hoewel de voorbije week "enorm zwaar was", dixit Joris, beslist hij om zijn Annelies te verrassen met vijftig witte rozen in de badkamer.
VTM Hoewel de voorbije week "enorm zwaar was", dixit Joris, beslist hij om zijn Annelies te verrassen met vijftig witte rozen in de badkamer.
Bij drie koppels loopt het 'Blind Getrouwd'-experiment nog niet op wieltjes. Drie keer staat de man verder met zijn gevoelens en aarzelt de vrouw. Toeval of niet? "Vrouwen zijn iets meer afwachtend, omdat we hen bij de opvoeding vertellen dat ze vooral voorzichtig moeten zijn. Tegen jongens zeggen we: doe maar."

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kurt Cockaert

  @Catherine, ik denk eerder dat vrouwen zich mooi maken om andere vrouwen nijdig te maken. Mijn ex vriendin was door iedereen geliefd omdat ze zo lief was. In onze relatie echter was ze nooit tevreden of dankbaar. Nadat ik vanalles gedaan heb in haar huis begon ze te opperen dat ik eigenlijk best huur mocht betalen. Dit terwijl ik al 2 jaar alles voor de helft betaalde (Ook eten en drinken van haar kinderen). Vrouwen zijn dus leper dan mannen.

 • michel De Blay

  @ Nicole. Toch wel, ik spreek in het algemeen hé :-) Mannen geloven in al hun naïviteit dat vrouwen de romantische wezens zijn, en dat bloemetjes en kaarsjes, en muziekjes het hem gaat doen. Werkelijkheid is dat enkel $$$$$$. (of het mogen ook euro's) zijn hoor er toe doen.

 • Nicole Gyselinckx

  Michel, dan hebt U de juiste vrouw nog niet ontmoet !!

 • Nico Dakman

  Vrouwen zijn idd niet romantisch, ik heb nog geen enkele tegengekomen . Vrouwen verwachten soms teveel of je geeft hen teveel aandacht en je versmacht ze of te weinig , het is altijd zwart of wit nooit tussenin. Vrouwen hebben veel te veel macht in een relatie, dat is wel heel duidelijk in dit experiment. Welke man draagt ECHT de broek thuis??? Zullen er heel weinig zijn vrees ik.

 • Catherine MISTIAEN

  Mannen zijn gevoeliger en romantischer dan vrouwen. Vrouwen zijn, niet zo raar maar waar, opportunistischer dan mannen. Ik geloof dat er zelfs een zangeres is die dat bekent: "I am not romantic." Waarom vrouwen zich dan mooi maken voor àlle mannen begrijp ik ook niet.