Mag het wat pikanter? Organiseer een virtuele erotische upperdare-avond

Getty Images/iStockphoto
Homeparty’s zijn booming business. Vooral de upperdarefeestjes met massage-olie, vibrators en dildo’s vallen in de smaak. Gegarandeerd een gibberavond met vriendinnen. In deze quarantaine is dat not done, dus organiseert seksspeeltjesfabrikant We-Vibe een online variant.

Een upperdare-avond is eigenlijk een tupperware-avond, maar dan iets pikanter. Jij nodigt enkele vrienden uit bij je thuis, en een verkoper komt langs om z’n producten aan de man te brengen. In dit geval gaat het om seksspeeltjes, maar ook massage-olie, zweepjes en andere attributen. 

Dezer dagen zijn zulke feestjes uiteraard uit den boze. We-Vibe, een fabrikant van seksspeeltjes, heeft daarom een oplossing bedacht. Het bedrijf organiseert online upperdareparty’s via Zoom. Zo kan jij chatten met enkele vriendinnen en een professional. 

Geïnteresseerden kunnen een avondje boeken via de website van We-Vibe. Elke party duurt een uur, en het is mogelijk in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Het is bovendien gratis, en de organisator krijgt een seksspeeltje ter waarde van 129 euro. Boeken kan tot en met midden mei. 

We-Vibe2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • piet devlieger

    En dan zitten er een paar een glaasje te drinken - of een paar - en wordt het wat gedurfder voor de camera .... En voor je het weet komen er een paar foto's of opnames op het internet of word je ermee gechanteerd. En dat verandert je leven volkomen en niet in goede zin. Snappie ? De beste raad die ik mensen kan geven : plak een klevertje op de lens van die camera.

  • Rudo Van Leuven

    Enkele gedrukte letters, daar laat ik je nu naar kijken, daar ik met mijn warme mond niet kan spreken, mijn hete hand niet door deze mail kan steken. Wat kan ik doen? Ik kan je niet bereiken…