Lieke (26): "Hij wist precies hoe hij me wilde, een zekerheid die op mij oversloeg"

Corine Koole interviewt over de raadselen van passie en affectie

BELGAIMAGE
De jonge verpleegster die een verhouding krijgt met de knappe en getrouwde ­dokter. Lieke (26) besefte dat dit verhaal niet goed kon aflopen, en dat deed het ook niet. Ze kon het hem niet eens kwalijk nemen.

Twee jaar geleden werden we collega’s. Hij was een jongensachtige man van 39, een van de populairste artsen in het ziekenhuis. Een aantrekkelijke combinatie van luisterend oor en bravoure, zo iemand bij wie iedereen graag in de buurt is. Dat hij aandacht voor me had, vond ik vleiend maar ook onwezenlijk. Als echtgenoot en vader van twee kinderen vertegenwoordigde hij zo’n totaal andere wereld dan de mijne met alle techno­feesten, dat ik er geen moment bij stilstond dat er iets tussen ons zou kunnen ontstaan.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Clement Asselman

  Wat een zever. Allicht er van overtuigd dat hij voor haar zou scheiden, en zij de centjesmaker zou binnenhalen. Zelfs lelijke dokters hebben succes. De klassieker dokters/verpleegsters is niet uit het niets ontstaan!

 • christiane vereecke

  En wat met de "gelukkige familie" thuis

 • Geert Matthys

  Wat een gezwam weer, van die jongensachtige sympathieke knullen moet je oppassen, echte mannen zijn depressief, geïsoleerd en hebben geen echte passies.

 • Charel de Klucht

  Een diploma is geen garantie voor verstand wel voor ijver.

 • Jurgen Maes

  Toch ongelooflijk hoe gemakkelijk vrouwen zich laten inpakken door charmeurs.