Lesley-Ann Poppe kiest trouwjurk: "Voor Kevin hoeft het niet veel stof te zijn, een witte bikini is ook goed"

RV
In juni trouwt Lesley-Ann Poppe (38) in Las Vegas met haar grote liefde Kevin (29). Het mag dan de tweede keer zijn dat ze haar ja-woord geeft, voor het eerst wil ze in een lange, witte jurk trouwen. Om de juiste jurk te kiezen, laat ze zich bijstaan door de Amerikaanse stilist Randy Fenoli van 'Say Yes To The Dress' op TLC. "Kevin heeft mij weer laten geloven in de liefde. Hij is de ware.", zegt Lesley-Ann zelf.

Normaal gezien doen er enkel onbekende dames mee met 'Say Yes To The Dress' op zender TLC. Af en toe pakken ze eens uit met een bekend iemand. In Nederland strikten ze ooit Patricia Paay, in Vlaanderen kwamen ze bij onze Lesley-Ann terecht. Het opzet: stilist Randy Fenoli kiest samen met de bruid in spé een aantal jurken uit, die worden gepast en geshowd aan een jury van vrienden en familie. Zowel Randy als de 'jury' geven hun ongezouten commentaar. Op het einde kiest de bruid haar droomjurk en zegt ze 'yes to the dress'. De opnames vonden onlangs plaats in de grootste bruidsboetiek van Europa, in Koonings Wedding Palace in het Nederlandse Deurne. 3.500 jurken, alsjeblieft.

"Kevin is de ware"

"Ik was nog nooit in een bruidswinkel geweest.", zegt Lesley-Ann. "En ik wist totaal niet hoe ik aan mijn zoektocht moest beginnen. Toen ik met mijn ex Benjamin trouwde was ik een avondjurk gaan kopen. Mijn haar was ook helemaal niet speciaal gedaan, dat hing gewoon los." Lesley-Ann trouwde onlangs al voor de wet in eigen land. In een wit jurkje, een erg kort - zoals we van haar gewend zijn. Maar nu gaat ze voor het eerst voor een lange jurk. Primeur! "Kevin heeft mij echt veranderd.", zegt Lesley-Ann. "Nu, met hem, wil ik voor het eerst dat echt alles klopt. En daarom wil ik ook in het wit trouwen. In een lange jurk. Kevin maakt mij heel gelukkig. Met mijn ex is het heel slecht afgelopen, en ik was mijn vertrouwen in mannen helemaal kwijt. Hij heeft mij weer laten geloven in de liefde. (krijgt tranen in haar ogen) Hij ziet mij gewoon graag zoals ik ben. Kevin is ontzettend lief. En ik ben heel trots dat ik zijn vrouw mag zijn. Ik kan nog altijd niet geloven dat dit me overkomt. Ik ben al zo veel foute mannen tegengekomen. Ik ben heel dankbaar dat Kevin op mijn pad is gekomen. Hij is de ware."

Speciaal gespaard

"We zijn al voor de wet getrouwd in België, anders is dat veel te veel gedoe. De ceremonie met lang wit kleed is voor Vegas. Mijn zoontje Benjamin Jr. is er niet bij. Ik vind Vegas niks voor een negenjarige. We zijn drie dagen weg dus hij hoeft me niet te lang te missen." Ook Lesley-Ann heeft haar jury meegevraagd naar de opnames van het programma, met vrienden en familie die raad geven. "Ik heb France mee, mijn schoonmoeder. Omdat zij het best kan inschatten wat haar zoon graag gaat zien. En Gitta, mijn beste vriendin. Wij kennen elkaar al 20 jaar. Zij geeft altijd heel eerlijk haar mening, zij heeft me ook haar zegen over Kevin gegeven. Wat voor mij heel belangrijk was. En dan is er Karen, zij is mijn bruidsmeisje. Of ik weet wat Kevin graag ziet? Ik denk dat hij liefst zo weinig mogelijk textiel ziet (lacht). Een witte bikini zou voor hem al goed zijn. Maar ik wil een echte prinsessenjurk. Omdat Kevin mij het gevoel geeft dat ik zijn prinses ben. Ik wil mooi zijn voor hem. Mijn budget is 5.000 euro, ik heb er speciaal voor gespaard omdat ik echt mijn goesting wil. En ik heb ook een bruidssluier, een familiestuk dat doorgegeven wordt. Mijn jurk zou daar perfect bij moeten passen. Wat ik zeker niet wil is een strapless jurk, die die de hele tijd naar beneden zakt en waar ik aan moet zitten trekken. Maar ik weet zeker dat Randy mij heel goed gaat bijstaan."

Of ik weet wat Kevin graag ziet? Liefst zo weinig mogelijk textiel. Een witte bikini zou voor hem al goed zijn.

Kies mee met Lesley-Ann !

Samen met Randy koos Lesley-Ann vier jurken uit om te passen. Welke ze kiest en wat de commentaar van Randy en Lesley-Ann's jury is, zie je pas in juni bij TLC. Wij tonen de jurken in primeur: geef alvast hier je mening!

RV

Het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress Benelux start op dinsdag 23 mei om 20.10 uur bij TLC. De aflevering met Lesley Ann is voorzien op dinsdag 6 juni. 

Poll

Kies mee met Lesley-Ann

  • 1. De zeemeerminjurk 11%
  • 2. De A-lijnjurk 8%
  • 3. De prinsessenjurk 34%
  • 4. De Sissi-jurk 47%