Exclusief voor abonnees

Kristof (49) wordt bedrogen door zijn vrouw: “Het duurt welgeteld tien seconden voor ik het bericht in haar gsm zie. Mijn wereld stort in”

Ana Jarén
Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Vandaag: het verhaal van Kristof (49), die na zestien jaar huwelijk en twee kinderen ontdekt dat zijn vrouw vreemdgaat. “Welke standjes doen ze? Is er geëxperimenteerd? Of verloopt het braafjes? Doet het deugd? Het zijn perverse vragen, maar ik wil het weten.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • chris moerman

  die Kristof moet dringend terug ballen krijgen. hoofd rechtop en de wijde wereld in, er zijn genoeg goede vrouwen.

 • jos maes

  Monogamie is een beetje tegen de natuur ,maar de kerk en de politiek heeft ons in die hoek geduwd . Als men relaties minder strak zou regelen zouden er minder echtscheidingen zijn en bijgevolg ook minder financiële problemen . Sexy is maar sex hè . Primaire behoefte zoals eten en drinken .

 • Yelene dekann

  Te veel bedrogen door mijn ex-man,ik deel de mening van Luc Stickers,ik heb het nog niet verwerkt en ben al meer dan 20 jaar gescheiden en ondertussen hertrouwd, wat niet wil zeggen dat alle mannen bedriegers zijn, dat zie ik nu in mijn huidig huwelijk,wij hebben ondertussen elk onze gezondheidsproblemen,maar ik zou niet weten wat ik zonder mijn man moet beginnen,ik zou kapot zijn mocht hem iets over- komen.Ik ben zeer trouw en bij overspel is het over en out

 • patrick brom

  het groene gras is altijd groener aan de overkant ,tot waneer je er bent dat denk ik erover als je al die jaren samen bent gooi je dit zomaar niet overboord maar idd de vraag kan gesteld worden zijn we gemaakt om monogaam te zijn bedriegen en liegen er komt daar zo veel ellende uit dat mensen heel ver gaan

 • Frank De Witte

  Onze samenleving verwacht dat we monogaam zijn, de natuurwetten daarentegen zeggen juist het omgekeerde, mensen zijn helemaal niet monogaam. En zo is het ook, kijk naar het aantal scheidingen. Misschien moet men eens een betere oplossing zoeken dan dat model van monogamie, het is ouderwets en niet meer van deze tijd. Men zou misschien heel wat miserie kunnen voorkomen. Voorlopig nog taboe bij velen om daar over na te denken, denk ik.